Aktywne Wpisy
dobry-informatyg +273
Pani Sylwia Gregorczyk-Abram. Rakłem srogo. Dla niej nie liczą się kompetencje, tylko poczucie wstydu xD
#4konserwy #bekazlewactwa #feminizm #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
#4konserwy #bekazlewactwa #feminizm #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
wqeqwfsafasdfasd +171
Podawajcie swoje przykłady "genialnych rad" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
I jak z jakością filtrów HENGST? Warte są czegoś?
#motoryzacja #mechanikasamochodowa
@07zglosSie: TYLKO FILTRON :)
@07zglosSie: Robią na pierwszy montaż dla niemieckich marek na przykład. Top półka zaraz obok KNECHT/MAHLE. Henghst też robi bardzo dużo odm olejowych dla całej grupy VAG.
@Devilos: @goferek: wiadomo, wszystko zależy skąd te sklepy biorą ten olej. Ale równie dobrze można się naciąć w sklepie stacjonarnym
@Devilos: Zrobiłem 220kkm czyli jakieś 14 wymian oleju, drugim samochodem dopiero 100kkm czyli też kilka wymian, w motocyklu też kilka wymian było, kupowałem wyłącznie na allegro i szukałem gdzie najtaniej - z reguły z tego co kojarzę byli to sprzedawcy co mieli coś z olejem w nazwach, typu Punktolejowy, oilland, Oleje-cośtam, ale nie byłem przywiązany do jednego sprzedawcy, szukałem zawsze najniższej ceny. Nie
@lubiep: Fabrycznie szły z reguły TEXTAR i takie miałem zamontowane w A3 na przodzie jak mi się zużyły. Do dzisiaj są szare, bez większej rdzy i po 70kkm jeszcze klocki w połowie nie zeszły,