Wpis z mikrobloga

Mimo wszystko trzeba to przyznać, że w tej wojnie między menelem a centaurem, menel zaorał tłuszczaka aż miło. mimo tego, że menel nie ma kontaktu z leniami, nie ma podglądu 24h/7 na nich, nie płaci im rachunków, nie ma dostępu do ich kont to slawek nie zarabia nawet 5% tego co zarabia menel mimo, że oboje mają włączoną monetyzacje. menel rozłożył bielskie gówno na łopatki i jeszcze zesrał mu się do ryja xD ciekawe jak to jest być takim przegrywem całe życie, że nawet gość pijący siki dominuje nad nim xD
#kononowicz #patostreamy
  • 10
@Mam-na-imie-Porucznik: Z jednej strony masz rację... Z drugiej menel jest alkoholikiem, mieszka w wieku 45 lat z mamą w małym pokoiku, spotyka się z emerytką, nosi ciuchy po nieboszczyku w rozmiarze 2 XL, jak wpiszesz w google art. 207 k.k. to wyskakuje w pierwszej trójce grafika z twarzą menela (wstyd na całą Polskę), pił wlasny mocz (2 razy, bo raz się nie nagrało-magia!), g asił kiepy na czole, wyłudzał pieniądze na
@Mam-na-imie-Porucznik: Obawiam się że ruda faja może ładnie golić z hajsu frajera gdy ten siedzi na wersalce z ryjem w reklamówce. A ile ten drugi pajac zarabia na lajtach i paczkach od krysi, to się chyba nigdy nie dowiemy xD

Zresztą, co to za wyznacznik 'kto ile zarabia' na robieniu z siebie kretyna w internecie xD "Zarabiam więcej od srrradka na robieniu z siebie internetowego pośmiewiska". No faktycznie sukces xDD
@Mam-na-imie-Porucznik: Zauważ że eS nie traktuje swojego kanału póki co poważnie, jest bo jest i czasem coś nagra aby podbudować swoje ego. Jarek nagrywać musi bo inaczej zginie.
Z wyświetleń wiadomo Jarek207 ma więcej floty, ale też należy spojrzeć na to ile subów ma eS i to że mało kto interesuje się tymi odnogami Szkolnej jak Jacek, Pato itd
Ludzie chcą Konona i j00ra, Jarka czasem obejrzą bo pamiętają jego wojnę
@Opalka: Tak, tak, Menel jest prawdomównym, ucziciwym człowiekiem a ostatniej paczki z mikrofonem sam sobie nie wysłał tylko wysłała mu pani Krysia z Niemiec. Ustawka ( ͡° ͜ʖ ͡°)