Jaki proces myślowy zachodzi w głowie takiego kiepa, który postanawia wysłać knurowi paczkę czipsów albo butelkę soku do paczkomatu?
Idzie taki jełop przez biedronkę, zauważa sok mango i przypomina sobie że jego ulubiony TFUrca i mentor ma feeling na mango dlatego postanawia mu je nabyć drogą kupna?
Przecież wszyscy wiemy że Marcinek nie zwykł chodzić po sklepach i zaspokajać swoich konsumpcyjnych potrzeb.
#!$%@? brak słów.
Wyślijcie mu lepiej już te altankę albo korkociąg pod hołmkita. #mocnyvlog
@Benkart: Ale po co od razu obrażać takich ludzi? Ci ludzi po prostu lubią Szafę i oglądać jego vlogi, więc w ramach podzięki czy z wyrazu sympatii wysyłają mu różne rzeczy, których nie ma dostępnych w Polsce jak choćby te chipsy „Walkers”.
Jeśli tak cię to bulwersuję, że musisz używać przekleństw to proponuje udać się do lekarza.
@MrBanana: Chipsy Walkers to nic innego jak Lay’s na rynek brytyjski. Może zaraz jeszcze ktoś napisze że Tymbark jest u nas nie do kupienia xD
Po prostu następnym razem kup swojemu idolowi zgrzewkę monstera mango. Na pewno dużo bardziej go ucieszy niż byle zapojka.
A jeśli tak bardzo oburzające dla ciebie jest to, że ktoś użył przekleństwa w internecie, to polecam go odłączyć. Nie daj Boże a przeczytasz jeszcze brzydsze słowa,
@Benkart: Ja gdy byłem jego widzem i coś mu wysyłałem to starałem się na coś rzadkiego ale też nie drogiego, najczęściej coś co miałem w 2 lub więcej egzemplarzach i nie potrzebowałem ich, rycerze komody niedługo będą mu kawałki swojego trawnika wysyłać paczkomatem gdy ten powie że mu zimą trawa umarła bo autonomiczna kosiarka z hołmkitem za nisko jesienią skosiła
Idzie taki jełop przez biedronkę, zauważa sok mango i przypomina sobie że jego ulubiony TFUrca i mentor ma feeling na mango dlatego postanawia mu je nabyć drogą kupna?
Przecież wszyscy wiemy że Marcinek nie zwykł chodzić po sklepach i zaspokajać swoich konsumpcyjnych potrzeb.
#!$%@? brak słów.
Wyślijcie mu lepiej już te altankę albo korkociąg pod hołmkita.
#mocnyvlog
Jeśli tak cię to bulwersuję, że musisz używać przekleństw to proponuje udać się do lekarza.
Po prostu następnym razem kup swojemu idolowi zgrzewkę monstera mango. Na pewno dużo bardziej go ucieszy niż byle zapojka.
A jeśli tak bardzo oburzające dla ciebie jest to, że ktoś użył przekleństwa w internecie, to polecam go odłączyć. Nie daj Boże a przeczytasz jeszcze brzydsze słowa,