Wpis z mikrobloga

Jaki proces myślowy zachodzi w głowie takiego kiepa, który postanawia wysłać knurowi paczkę czipsów albo butelkę soku do paczkomatu?

Idzie taki jełop przez biedronkę, zauważa sok mango i przypomina sobie że jego ulubiony TFUrca i mentor ma feeling na mango dlatego postanawia mu je nabyć drogą kupna?

Przecież wszyscy wiemy że Marcinek nie zwykł chodzić po sklepach i zaspokajać swoich konsumpcyjnych potrzeb.

#!$%@? brak słów.

Wyślijcie mu lepiej już te altankę albo korkociąg pod hołmkita.
#mocnyvlog
  • 4
@Benkart: Ale po co od razu obrażać takich ludzi? Ci ludzi po prostu lubią Szafę i oglądać jego vlogi, więc w ramach podzięki czy z wyrazu sympatii wysyłają mu różne rzeczy, których nie ma dostępnych w Polsce jak choćby te chipsy „Walkers”.

Jeśli tak cię to bulwersuję, że musisz używać przekleństw to proponuje udać się do lekarza.
@MrBanana: Chipsy Walkers to nic innego jak Lay’s na rynek brytyjski. Może zaraz jeszcze ktoś napisze że Tymbark jest u nas nie do kupienia xD

Po prostu następnym razem kup swojemu idolowi zgrzewkę monstera mango. Na pewno dużo bardziej go ucieszy niż byle zapojka.

A jeśli tak bardzo oburzające dla ciebie jest to, że ktoś użył przekleństwa w internecie, to polecam go odłączyć. Nie daj Boże a przeczytasz jeszcze brzydsze słowa,
@Benkart: Ja gdy byłem jego widzem i coś mu wysyłałem to starałem się na coś rzadkiego ale też nie drogiego, najczęściej coś co miałem w 2 lub więcej egzemplarzach i nie potrzebowałem ich, rycerze komody niedługo będą mu kawałki swojego trawnika wysyłać paczkomatem gdy ten powie że mu zimą trawa umarła bo autonomiczna kosiarka z hołmkitem za nisko jesienią skosiła