Mała rada dla #rozowepaski zwłaszcza #wykopplus30club na podstawie obserwacji wielu znajomych par. Gadam o tym z kumplem przy piwie, a on wyznaje, że zaciągnąć do łóżka żony się nie dało. Próbował wszystkiego, i raptem 2 razy w miesiącu a czasami raz i to z wielką łachą. Tymczasem poznał dziewczynę po rozwodzie, która po prostu też potrzebuje seksu. Relacja tylko seksualna i nic poza tym. Żona oczywiście nie wie i tamtej lasce też zależy, żeby nikt nie wiedział, nawet jej dzieci XD (on prowadzi firmę, a ta laska pracuje zdalnie). Facetowi wróciła radość życia, ma więcej energii, aktywnie spędza czas ze swoimi dziećmi, zmienił pracę na lepszą, bo ma więcej pewności siebie. A jego żona siedzi w domu przed serialami, bo jej na rękę, że męża i dzieci w domu nie ma XD układ w sumie spoko. Kiedyś to pewnie jebnie, ale oby nie.
@szeregowy_schabowy: Tak sie ogólnie nie robi... bo jest nie w porządku w stosunku do osoby z którą jest. Skoro mu się nie podoba to niech się rozstaną. Ja nigdy nie zdradziłem i nie zdradziłbym kobiety z którą jestem, nawet jak jest fałszywą szmatą, bo mam jakieś zasady czy własnie jak s--s leży i praktycznie nie istnieje. MIałem tak. Odszedł bym od niej, zamknął to i dopiero szukał kogoś innego. Wcześniej
#zwiazki #rodzina #malzenstwo #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zdrada #psychologia
Komentarz usunięty przez autora
@Xxonaxx: