Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +444
100 plusów, i idę jutro, kupuje po 40 rolek jednego i drugiego produktu, a następnie sprawdzę ile gram waży każda, ile jest warstw i metrów. Możecie dodać co jeszcze sprawdzić. #biedronka
hacerking +334
Wezwano hydraulika do zatkanej muszli klozetowej.
Hydraulik objął ustami muszlę i z całych sił zassał zatkaną zawartość
muszli. Następnie wypluł wszystko na podłogę. Patrzy - a w kałuży leży
skulona z przerażenia dziewczynka.
Hydraulik pokazuje na nią i mówi:
- To jest ten syf co zatkał przepływ!
Dziewczynka rozprostowując ramiona:
- Nie jestem żaden syf co zatkał przepływ! Srałam piętro niżej!
#dowcip #suchar #heheszki
Hydraulik objął ustami muszlę i z całych sił zassał zatkaną zawartość
muszli. Następnie wypluł wszystko na podłogę. Patrzy - a w kałuży leży
skulona z przerażenia dziewczynka.
Hydraulik pokazuje na nią i mówi:
- To jest ten syf co zatkał przepływ!
Dziewczynka rozprostowując ramiona:
- Nie jestem żaden syf co zatkał przepływ! Srałam piętro niżej!
#dowcip #suchar #heheszki
Zakładając, że nie chcecie się bawić w kody po parę zł z Allegro, zakładanie jakichś dodatkowych kont itd. czy generalnie jakieś szemrane biznesy a po prostu macie w założeniu, że i tak będziecie płacić abonament 54,99 zł miesięcznie to może się zainteresujecie.
Myk polega na tym, że jeśli NIE korzystaliście nigdy z XBOX Live Gold:
1. Zakładacie sobie zwykłe konto Microsoft na ich stronie.
2. Kupujecie na jakiejś zachodnie stronce 3xXbox Live Gold każdy po 12 miesięcy (ja kupiłem wersję na Brazylię i wyszło mnie około 140 zł za jedną kartę doładowującą na 12 miesięcy). W PL ceny w granicach 180-250.
3. Wklepujecie te trzy kody które otrzymacie na koncie Microsoft - tylko na ten moment musiałem być połączony z IP z Brazylii - praktycznie każdy VPN Wam to ogarnie. Potem VPN jest do niczego nie potrzebny.
UWAGA: W tym momencie macie usługę Xbox Live Gold przedłużoną na 36 miesięcy (3x12 miesięcy).
4. Wchodzicie na stronę główną Xbox Game Pass Ultimate i wykupujecie w promocyjnej cenie 4zł subskrypcję usługi Xbox Game Pass Ultimate na jeden miesiąc.
*5. Microsoft PRZEKONWERTUJE Wam czas subskrypcji Xbox Live Gold na Xbox Game Pass Ultimate w stosunku 1:1 czyli 12 miesięcy Gold'a na 12 miesięcy Game Pass'a - i dopiero po 3 latach pierwszy raz pobierze Wam z konta 54,99 zł za kolejny miesiąc.
Reasumując: Gdybyście normalnie przez 36 miesięcy płacili po 54,99zł za subskrypcję Xbox Game Pass Ultimate wyszłoby to Was 1979,64 zł.
Sposobem powyżej, przynajmniej mnie to wyszło jakieś 430 zł.
Spokój z grami praktycznie na 3 lata - jak i z graniem online.
========================================================
* Jeśli macie już konto Xbox Live Gold to konwersja na Xbox Game Pass Ultimate wynosi 4 miesiące Xbox Game Pass Ultimate za każde 12 miesięcy Xbox Live Gold.
#konsole #xbox #xboxone #xboxseriesx #informatyka #gry #januszebiznesu
Chciałem zrobić opcje na 17 miesięcy, czy jak w kroku z golfem kupię zamiast 12 miesięcy, 2x po 12 to zadziała?
Najlepiej wbić 2x12mc + 1x6mc golda - przy każdym wbijaniu włączać rozliczenia cykliczne i następnie wyłączać przed wbiciem kolejnego (co da 33mc golda), potem 1 miesiąc GP dla PC, 1mc Game Pass i na końcu 1mc GP Ultimate :) wtedy będzie pełne 36 miesięcy za ok. 500zł :)
@przeszczesliwy_szczesciarz: Czy konto zakladane na microsoft ( punkt 1 ) musi byc na stronie brazylijskiej ??? Czy tylko podczas wklepywania kodow musimy byc polaczeni z vpn z brazyli ?
potwierdzam sposób działa
założyłem konto na normalnym polskim internecie z podaniem regionu Polska na głównej stronie Microsoft
później kupiłem kody brazylijskie, podczas wpisywania byłem połączony z VPN na Brazylię, wszystko przeszło i miałem 36 miesięcy Live Gold (ale nie włączałem płatności cyklicznych)
po tym wszedłem na stronę Game Pass kliknałem załóż konto Game Pass i w tym momencie pojawiła się informacja, że za 36 miesięcy Live
36 miesiecy wyszlo mnie 425zl, czyli za miesiac 11,80 co jest kwota bardzo przejmna.