Aktywne Wpisy

Ktore_to_juz_konto +716
Co to kuwa jest? XD
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja #polityka
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja #polityka
TurboMarcin +5
Poznałem na studiach laske jakoś miesiąc temu. Normalnie znajomość sie rozwijała w piątek sobie pisaliśmy i ja zapytałem czy zobaczymy sie w wakacje bo tak to przez 3 miesiace kontakt sie urwie a szkoda by było to mi odpisała "haha to miło mi". Potem coś napisałem na inny temat i juz nie wyświetliła wiadomości. W niedzielę sie odezwałem, że chyba jednak nie aż tak miło skoro sie nie odezwała. A ta ze

Profesorem fizyki jądrowej nie zostanie, ale stara się zmienić swoje życie i mu to wychodzi, lepiej czy gorzej ale to progres.
Ból dupy hejterów sprowadza się do tego, że miał czelność przestać pić... i tu pies pogrzebany :)
#kononowicz #mexicano
To każdy streamer, który ma włączone donejty i nie pracuje zawodowo jest manipulantem, doi kasę z dzieci i oszukuje Ojczyznę? Czy to dotyczy tylko Meksyka?
@KONONOWlCZ Skoro tylko jedziesz po wszystkich, to masz bardzo ograniczone możliwości oceny sytuacji. Jechać można i trzeba, ale nie zawsze i nie każdego, bo świat i ludzie jednak się zmieniają...
@WulkanizatorOponMozgowych: nic takiego nie napisałem, przesadzasz deko
Bo widać z daleka że ty niezbyt wiele wiesz i niezbyt wiele widziałeś.
Nie jest rozwojem bo ci sie nie podoba. Gdyby mexicano zamiast pić żubry #!$%@?łby wóde 24/7 to nazwałbyś to wtedy rozwojem. Teraz nagrywa co mu sie podoba, ma wąskie grono odbiorców i szerokie
@Gogus23: tak, 15 minut ta #!$%@? kątówką słupek wycinała gdzie wykopanie zajęło by 5 minut
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora