Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem Meksyk jest jedyną postacią z Uniwersum, która dokonała pozytywnych zmian w swoim życiu. Alkoholikiem jest i pozostanie, ale na miarę swoich możliwości robi postępy. Strimuje, bo go oglądają i mu płacą, każdy podniesie stówke leżącą na ulicy. Zarzut o żebraninę uważam za żałosny, bo tak robi wielu innych, teoretycznie poprawnych strimerów.
Profesorem fizyki jądrowej nie zostanie, ale stara się zmienić swoje życie i mu to wychodzi, lepiej czy gorzej ale to progres.
Ból dupy hejterów sprowadza się do tego, że miał czelność przestać pić... i tu pies pogrzebany :)

#kononowicz #mexicano
  • 27
@WulkanizatorOponMozgowych: Ale dlaczego mi wkładasz w usta słowa których nie napisałem i sugerujesz, że nie mówię że narkotykarz kryminalista jest bandytą. Tym się różnię od was bobolaków, że ja jadę po wszystkich śmieciach z uniwersum i nie palam podejrzaną miłością do degenerata matkobijcy czy innego pajaca z uniwersum xD
@WulkanizatorOponMozgowych: Sęk w tym że struś jest niepełnosprawny umysłowo a Mex uważa się za inteligenta. Typowy cwaniak, jeszcze niedawno chwalił się że jest zarejestrowany w urzędzie pracy aby być ubezpieczonym. Zarabia 10 tys miesięcznie a żeruje na państwie polskim. Czym jeszcze Ci imponuje Menel? Tym że jest manipulantem i doi z kasy dzieci i zdzieciniałe stare baby? Serio według Ciebie to rozwój?
@WulkanizatorOponMozgowych: Nie znam takich innych streamerów. Sam z chęcią pogratulowałbym Jarkowi gdyby faktycznie się rozwijał, ale ten "kontent" który obecnie tworzy nie jest żadnym rozwojem. W kółko tylko Konon albo pierdoły na #!$%@? bez żadnego zaangażowania typu racja żywnościowa (i to sprawia mu trudność bo zapomniał o wodzie). Ty nazywasz taką twórczość rozwojem? On próbuje wszystkiego tylko nic mu nie wychodzi. Zna się na budowlance? Niech tworzy filmy o tej tematyce,
@Gogus23:

Nie znam takich innych streamerów.

Bo widać z daleka że ty niezbyt wiele wiesz i niezbyt wiele widziałeś.

Sam z chęcią pogratulowałbym Jarkowi gdyby faktycznie się rozwijał, ale ten "kontent" który obecnie tworzy nie jest żadnym rozwojem.

Nie jest rozwojem bo ci sie nie podoba. Gdyby mexicano zamiast pić żubry #!$%@?łby wóde 24/7 to nazwałbyś to wtedy rozwojem. Teraz nagrywa co mu sie podoba, ma wąskie grono odbiorców i szerokie
@Gogus23: Niczego takiego nie sugeruję, uważam tylko, że w ciągu tego roku zmienił swoje życie na znacznie lepsze. Jego "twórczość" zbytnio mnie nie interesuje i nikomu jej nie polecam. Na YT istnieje tylko dzięki widzom, którzy najwyraźniej go oglądają, skoro decydują się mu pomagać. Owszem chlejąc online można dzieciaka zdemoralizować, ale urządzając jakieś szopki to moim zdaniem nie bardzo. Donejtujace przedszkolaki czy stertyczałe baby, to raczej domysły życzliwych, bo jak to
@NPCno123123: Z daleka to widać, że jesteś jednym z wielu widzów Jarka "skrzywdzonych przez los" i cieszysz się, że ktoś Twojego pokroju osiąga "sukces" czyli może zarobić parę groszy nie trudniąc się pracą ( ͡° ͜ʖ ͡°)