Wpis z mikrobloga

@L3stko: no moim zdaniem jako sympatyk powieneś to wiedzieć, wiem że partia Wolnośc ma udostępniony statut, ale to nie jest statut konfederacji, bo konfederacja jest inna partia, nie sądzisz że jest to dziwne?
@walt_gunner: Chyba Wolność, Po KNP już korwin tworzył partie bez konwentykli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Volki halo, może ty wiesz gdzie taką listę znajdę, bo zawsze w innych tematach odnośnie konfy taki aktywny
jako że jest to "jedyna merytoryczna partia" to raczej nie powinni takich informacji ukrywać, nawet statutu ich nie można znaleźć
  • Odpowiedz
no moim zdaniem jako sympatyk powieneś to wiedzieć, wiem że partia Wolnośc ma udostępniony statut, ale to nie jest statut konfederacji, bo konfederacja jest inna partia, nie sądzisz że jest to dziwne?

@Matixer: zapytaj przeciętnego wyborcę PiS/PO/PSL/SLD o zarząd partii. Nie jestem fanatykiem tej partii.
  • Odpowiedz
@L3stko: uwielbiam jak coś się wspomni negatywnego o konfie, to wy odrazu przeskakujecie na inne partie,
Wy to lubicie w taki sposób uciekać od meritum
jakoś PIS/PO/SLD/PSL mają statuty na stronie, i jasna opisaną strukturę działania, o konfederacji nic nie ma
  • Odpowiedz