Wpis z mikrobloga

Mitoman Szadowbaniec myśli, że jest guru budownictwa i tak tą swoją sprzedaż domów przedstawia, że niedługo to będą mu gałę z połykiem robić byle załapać się na ten jego z-----y projekt. A prawda jest taka, że teraz jest taki okres, że dosłownie wszystko schodzi na pniu. Gdyby ktokolwiek wybudował teraz 5 domów SSO/SSZ, nawet ostatnia sierota i beztalencie, to zaraz bez problemu znalazłyby nabywców. U mnie w bliższej i dalszej okolicy jest istny boom budowlany - gdzie nie patrzeć powstają nowe domy. Takiego wysypu inwestycji dawno nie widziałem. Teraz na materiały czeka się kilka tygodni... Kłamca z Myśliborza podkręca atmosferę, aby domki zyskały większą cenę, ma swoją tubę, której używa w tym celu. A to, że parę idiotów da się nabrać na to jego słodkie p---------e to już ich problem...

Jak to czytasz, to Łukaszku, prawda jest jedna, jeżeli ktoś oszukuje w małych rzeczach to też oszuka w dużych (Łk 16,10). Zapewne nie znasz, bo przeczytałeś w życiu jedną książkę, a drugą chcesz napisać LOL, ale co przewrotne to jest z Ewangelii wg św. Łukasza. Ale ty dalej będziesz robić po cichu banicję, bo nie masz cojones by publicznie przyznać się ludziom, że ich banujesz.

I nie strasz, że mnie znajdziesz, bo wszystkich nie wystrzelasz, a opinia o tobie zostanie. Tylko, że ludzie nie znajdą prawdy na twoim kanale tylko tutaj na Wykopie.

#domza150tysiecy #lukaszbudowlaniec #budownictwo #oswiadczeniezdupy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gemini2009: Nie, ale znając ten jego złośliwy charakter i tą akcję plus tą z kurierem (i całą masą innych), myślę, że jesteśmy już na celowniku. Czkam tylko, aż ta nowa zielonka się zaraz odezwie i będzie tu ściemniać, że to nie łon. ;)
  • Odpowiedz
@Scottie-33: najlepsze jak on p------i i szuka atencji mówiąc o "osobach którym się coś nie podoba" np. wczoraj ale gdzie te osoby jego widzowie mają znaleźć skoro w komentarzach wszystko czyste? on szuka atencji i lizania po chuju typu powie coś i wie, że zaraz go po jajach posmyrają w komentarzach, pocieszą, wyniosą na szczyt i mam rację, zaraz jest komentarz typu - nie przejmuj się Łukaszku i cyk serduszko,
  • Odpowiedz
@astri: a jeszcze lepiej jak astri p------i i szuka atencji i wstawia filmiki których nawet nie zrozumiał np. wczoraj o wystających dekielkach a za 3 minuty tworzy nowy wątek z filmikiem o mandatach z jakimś niezrozumiałym bełkotem ale zaraz go usunął bo nie było odpowiedniej atencji i lizania po chuju od kolegów z Wykopu a myślał, że powie coś i że zaraz go po jajach posmyrają w komentarzach, pocieszą, wyniosą
  • Odpowiedz