Wpis z mikrobloga

@Pesa_elf: najlepsze jest to, że babka przytacza argument przepalonych kubków smakowych oraz maggi, a to właśnie winiary jest naszprycowany chemią, a kielecki nie.


@Dzemzdzika A czy ona pisała coś o chemii? Pisała tylko, że ludzie z wypalonymi kubkami smakowymi gustują w majonezie, w którym czuć tylko ocet. I ma dziewczyna rację.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
A czy ona pisała coś o chemii? Pisała tylko, że ludzie z wypalonymi kubkami smakowymi gustują w majonezie, w którym czuć tylko ocet. I ma dziewczyna rację.

@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: Oczywiście że pisała. Przytoczyła przykład maggi, w niej doprawdy mało składników jest naturalnych.
@Pesa_elf kielecki ma inwazyjny smak i to chyba nawet fani tego majonezu sa w stanie przyznac. powinni być w stanie. ja lubie testować keczupy, musztardy, majonezy i chrzany w poszukiwaniu tego dobrego, więc testowalem majonez kielecki. spozylem 1 sloik i zostalem przy winiarach.