Aktywne Wpisy
daeun +305
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +51
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
A najlepiej jakby oprócz tego miał ktoś coś jeszcze, w końcu zaraz wypłata, więc szkoda by jej było choćby trochę nie wydać na nałóg XD
#perfumy
Gotowe dekanty (czyli szkiełko w cenie):
Jean Paul Gaultier - Ultra Male. 4ml - 10zł
Viktor&Rolf - Spicebomb. 3ml - 10zł
Yves Saint Laurent - La nuit de L'homme edt - 5ml - 10zł
Versace - Dylan Bleu. 3ml - 5zł
Bottega Venetta - Pour Homme. 4ml - 10zł
Lalique - Encre Noir "78%". 6ml - 10zł
Zara - Vibrant Leather Oud. 20ml - 10zł.