Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Co tam się jeszcze pultasz? Nie szastaj się tak. Ja akurat jestem dość wyrozumiały dla kobiet które muszą dorabiać w ten sposób ale dla idiotów nawet jeśli żyją z takim piętnem już nie.
Zastanawia mnie jak głupim trzeba być, by wklejać jakiś cytat który jest totalnie nie na temat a w najlepszym przypadku popiera to co mówię.
Co z wami jest nie tak? Macie za dużo chromosomów?
Przykro mi, że siebie tak nie akceptujesz. W dodatku ten brak empatii w domu :( Zaczynam rozumieć twoje zgorzknienie w Internecie.
Rozpisałeś się gamoniu głupi zamiast sprawdzić co napisałem. Jesteś doprawdy ograniczony.
Idź na kibel i spróbuj przeć waląc kloca i krzycz w tym momencie.
Więcej podpowiedzi nie będzie a i tak jesteś za głupi bo cały czas sobie coś dopowiadasz.
A i ta moralność kalego....ja mogę obrażać czyjeś matki ale mojej nie wolno, przecież tylko nazwałem jakaś Grażyną bo musiało pasować do mojej zmyślonej wersji wydarzeń która nie ma nic wspólnego
@Jendrasss_Subaru: Jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem to wrócimy do rozmowy. Nigdzie nie nawoływałem do mentalności kalego, tylko lamentujesz nad moim wychowaniem, a zaraz sam zachowujesz się jak ja xD Czy to nie hipokryzja?
O widzę że żaróweczka się zapaliła XD Gratulację!
Niestety. Nie masz jaj żeby się przyznać do swoich ułomności tylko jeszcze przerzucasz je na mnie, więc nagrody nie będzie.
Brak jaj i odwagi cywilnej częsty u osób wychowujących się bez ojca. Nawet upośledzony byłby lepszy niż żaden. Coraz bardziej mi ciebie żal.
@Jendrasss_Subaru: Nagrodę to możesz dać sobie swojemu psu. Odgrywasz tutaj zimnego, a tak naprawdę jesteś z-----y i zgorzkniały co widać po twoich komentarzach pełnych frustracji.
Pisz pisz co nie zmienia faktu że jesteś tak małym człowiekiem że nawet nie potrafisz się przyznać do błędu w obliczu totalnej kompromitacji.
Nic nie wiesz o empatii chłoptasiu. Moja jest wielka i tak samo wielka jest moja nienawiść do tych którzy jej nie mają chociaż w przeciwieństwie do takich jak ty nie muszę sobie tworzyć jakiś projekcji i nikomu udowadniać jak jest.
Moje zasady są proste dostajesz tyle
@Jendrasss_Subaru: Zmień sobie nick na megalomannn_mitoman.
K---a nadal nic nie zrozumiał. Oczywiście że mam zamiar
być chamem. Przecież nie będę rozmawiał z kimś takim jak ty co na dzień dobry mnie obraża jak z równym sobie.
Chama trzeba traktować jak chama proste ale nawet tego nie potrafisz zrozumieć.
Ale jak ładnie się pożegnać potrafisz fiufiu aż mi się podstawówka przypomniała ( ͡° ͜ʖ ͡°)