Aktywne Wpisy

369zszywek +44
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
źródło: temp_file1107202988411325449
Pobierz
dream_big +173
#chwalesie
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
źródło: temp_file488330230330905341
Pobierz

CUUUUUUUUUUUUUUCK
BECIAAAAAAAAAAAAAAK
#gargamel
źródło: comment_1601918831Q0jojc7PqqIoHGRuzva5Es.jpg
Pobierzźródło: comment_16019220818UsNC8XgMRAkPX0kTcm73h.jpg
Pobierz@marv0oo: A co ma wspólnego praca w Czwórce z robieniem filmu pod tezę "Aborcja jest zła, wybierz życie" zgodnie z linią partii? Poza tym
@JesusOfSuburbia: Gargulec przez bitą godzinę powtarzał, że samo bycie sponsorowanym przez pisowską fundację jest złe, a sam jest PRACOWNIKIEM, nie że jest sponsorowany, tylko PRACUJE dla propagandy PiSowskiej i argument, że czwórka jest najmniej propagandowa to jest takie xD w momencie w którym typ jedzie po pisie jak po masełku, a sam dla nich pracuje.
A co do