choochoomotherfucker
595
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
2Sexy4You
@choochoomotherfucker: 7x14 pozdrawiam
38
Cesarz_Polski
@choochoomotherfucker: Mam tak z friends. Jak skończę, to za 2-3 miesiące znów zaczynam xD
33
MyPhilosophy
@choochoomotherfucker: The Office US to najlepszy pieprzony serial na świecie. Jest na Amazon Prime aktualnie.
17
Papieska_kremowka
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
2Sexy4You
@choochoomotherfucker: strasznie dobrze mi się ogląda ten serial, bo w pracy znalazłem już wszystkie odpowiedniki tych postaci, tylko Majkela jako szefa nie mamy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Najważniejsze, że mamy firmowego Creeda xD
6
choochoomotherfucker
Ja to muszę poczekać kilka lat żeby coś obejrzeć drugi raz xD

@efceka: No właśnie, "coś". Jakbyś obejrzał The Office, to też byś zaraz zaczął oglądać jeszcze raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@2Sexy4You: O, jesteśmy w podobnym miejscu, wczoraj skończyłam na 7x21.
3
choochoomotherfucker
@incre: Na CDA https://www.cda.pl/20misiek/folder/13991682 albo na Amazon Prime.
3
barteb
@choochoomotherfucker: rel, a nawet jak nie ma problemów to przynajmniej raz do roku obejrzeć należy
2
u.....m
u.....m
@choochoomotherfucker: oj tak byczku plus 1, wchodzisz na iwatchtheoffice.com, klikasz random i problemy jakby znikają.
2
u.....m
u.....m
@Papieska_kremowka: oj nie mam tak dobrej pamięci, ale jeśli twoje odcinki miały po 21-22 minuty to to zwykłe odcinki były. te rozszerzone mają czasem po 27-30.
2
K.....a
K.....a
@choochoomotherfucker: Gdy bede ogladał drugi raz to po odejśćiu Michael Scott 'a przejde odrazu do ostatniego odcinka ostatniego sezonu
2
pstrokaty
@2Sexy4You. Senatora stanowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
Thor1990
Thor1990
@choochoomotherfucker: właśnie oglądam s02e17 :-D
1
efceka
efceka
@choochoomotherfucker: Ledwo co zaczęłaś oglądać i już od nowa? Ja to muszę poczekać kilka lat żeby coś obejrzeć drugi raz xD
1
jarcou
@Cesarz_Polski: dużo jest takich ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mam dokładnie tak samo z How I Met Your Mother
1
Kanye__West
@efceka: Ten serial toczy się innymi prawami. Ja właśnie oglądam 3 raz xD @choochoomotherfucker:
1