Wpis z mikrobloga

hej, czy ktoś z tu obecnych zamawiał ps5 w media expert i dostał maila, że jednak nie dostanie? czy poprostu mają #!$%@? i dostane info na premiere, że jednak moge sie #!$%@??
#ps5
  • 22
  • Odpowiedz
@Kacper1911: Ja również się cykam że Media Expert mi #!$%@? parę dni przed premierą mejla że niestety ale zabrakło nam konsol dla pana. Oliwy do ognia dodaje że 19.11 mam urodziny. Albo to będą najlepsze urodzinki ever albo najgorsze xD
BTW od ciebie też od razu pobrali kasę z konta? Mnie jakoś to nie boli szczególnie, ale za preordery ponoć można pobierać hajsy dopiero na kilka dni przed premierą
  • Odpowiedz
@Kacper1911: ja póki co dostałem od nich tylko dwa maile, jeden to przyjęcie zamówienia, a drugi to przyjęcie wpłaty. Zamówienie składane 17.09 z odbiorem osobistym w jednym z ich sklepów. Podjechałem nawet do tego sklepu spytać, czy mam się spodziewać anulacji na ostatnią chwilę, to koleś trochę się zdiziwił w ogóle o co pytam, i tu cytuje "nie no jak ma pan opłacone to raczej nie powinno zostać anulowane". Spytałem też
  • Odpowiedz
@MrBogumil: ja jestem w pełni gotowy na to, że w dzień premiery poleci mail o anulowaniu XD mam kumpla w Belgii i tam sytuacja tragiczna pod względem ilości dostępnych kopii. O innych krajach na zachodzie to samo. Jedynie u nas dziwnym trafem zielona wyspa, wg mnie to po prostu sklepy, które bez info od Sony zaczęły wystawiać preordery i nie ustawiły limitu, a teraz siedzą cicho
  • Odpowiedz
@shichibukaii: w innych krajach eurpejskich podobno masakra, ale inne kraje nie maja oficjalnego dealera, a w Polsce jest nim Media Markt. W Polsce w takim x-kom albo neonet tez byla masakra,

@MrBogumil: a ten mediamarkt to juz sa jakies informacje o anulacjach? Czy na razie tylko mediaexpert?

@Kacper1911: Ja tak cos czuje ze kilka anuluja a wiekszosc poleci 19 listopada.
  • Odpowiedz
na zachodzie do godziny od premiery już nie dało się złozyć preordera, a u nas 2-3 dni można było. Sam złożyłem gdzieś dopiero na następny dzien po południu

@shichibukaii: a bo zachod to nie polska, to nie rynek w ktory sony by inwestowal
  • Odpowiedz