Raperzy to zjeby i wciskają wszystko byleby mieć ich za dobry, a potem okazują się hipokrytami. Dokładnie chodzi o instagrama flexy2115, bardzo dobrego ziomka Bedoesa. Wrzucił na swój instagram zdjęcia, a na jednym z nich coś takiego, haha goła baba. Znaczy ja rozumiem, można mieć różne zdanie na ten temat, ale dla mnie to jest zwyczajnie obrzydliwe i nic więcej. Jeszcze pan Bedoes, który kreuje się na dobrego rapera, szanującego kobiety, i udającego bardzo dobrego typa ma to w dupie i nie widzi nic złego w tym. Hatfu #polskirap #bekazrapsow #bekazpodludzi
@Farezowsky: W ogóle czytałam, że to siostra Flexxego i że o tym wiedziała. To w niczym tego nie usprawiedliwia, dodatkowo nie napisali tego w żadnym widocznym miejscu. Fota bez tego kontekstu (zresztą z nim też) wygląda jakby dwójka facetów chwaliła się tym że przeleciała jakąś laskę. Nie wiem z której strony ma być to zabawne. Na dziewczynę wylała się tona szamba, a młoda dzieciarnia tylko będą brać przykład ze swoich
@zartos: No nie wiem, brat i kumpel wrzucają zdjęcie nagiej dziewczyny. Wyglada to jakby właśnie skończyli ją we dwóch bolcować. No ale jak „siostra” to w sumie nic się nie stało. Patologia.
@Farezowsky ja p------e zawsze wiedziałem ze raperzy to hipokryci, ale to juz jest przegięcie.
Kreowanie się na spoko ziomeczka, szanuje wszystkich, mniejszosci, kobiety, wszystko spoko a jak dzieje się taka akcja to palenie jana (-‸ლ)
Na bank jakby zrobił to ktoś obcy to byłby pierwszy do krytyki. W tym momencie jego słowa w ogóle nie mają pokrycia. I jeszcze to wykrecanie się tym, ze to żart xD
Dokładnie chodzi o instagrama flexy2115, bardzo dobrego ziomka Bedoesa.
Wrzucił na swój instagram zdjęcia, a na jednym z nich coś takiego, haha goła baba.
Znaczy ja rozumiem, można mieć różne zdanie na ten temat, ale dla mnie to jest zwyczajnie obrzydliwe i nic więcej.
Jeszcze pan Bedoes, który kreuje się na dobrego rapera, szanującego kobiety, i udającego bardzo dobrego typa ma to w dupie i nie widzi nic złego w tym.
Hatfu
#polskirap #bekazrapsow #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
@Farezowsky: oj tam w dupie, może jest zajęty dziękowaniem mamie, pozdrawianiem Białasa i krzyczeniem Laneeeeek
Kreowanie się na spoko ziomeczka, szanuje wszystkich, mniejszosci, kobiety, wszystko spoko a jak dzieje się taka akcja to palenie jana (-‸ლ)
Na bank jakby zrobił to ktoś obcy to byłby pierwszy do krytyki. W tym momencie jego słowa w ogóle nie mają pokrycia. I jeszcze to wykrecanie się tym, ze to żart xD