Aktywne Wpisy
slabehaslo +25
Minieri +150
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
#konsole #xbox #xboxone #ps4
Komentarz usunięty przez autora
Bolu d--y nie bedzie bo oni wszystko usprawiedliwia dla kilku gier. Gdybym gral na PC moze i bym bral PS. Ogralem ostatnio tego god of war no super gra na prawde swietna ale nie kupilbym konsoli pod single player na kilkanascie godzin czy moze kilka razy tyle jak ktos chce ogrywac do konca zbierac achivmenty
@Eugeniusz_Zua: to nie do końca jest prawdą. Multiplatformy będą ciągnięte w dół przez PC bo dyski SSD i architektura konsol stworzona pod wydajność w grach swoje zrobią. XSS ma cztery razy mniej pikseli do wyświetlenia od XSX więc to spora różnica.
@sodomek: oj własnie jestem ciekawy jak będzie z portami z konsol, czy w wymaganiach pojawi sie SSD konkretnej przepustowości i jak będzie z wymganiami co do vramu
Tak samo jak PS5 nie patrzy na to że dane z dysku SSD nie trafiają magicznie na wyświetlany obraz.