Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
@spice: Nie są PO, PiS, PSL ani Lewicą? Może dlatego?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@spice: Nie wiem czy pan pracuje czy nie, ale nawet z renty i emerytur potrąca ZUS na zaliczkę podatku dochodowego i mniejsza kwota wpływa na konto/przynosi listonosz¯\_(ツ)_/¯
@spice: to teraz mamy jeszcze fajną inflację( ͡° ͜ʖ ͡°)
W 2018 wpływy z PIT wyniosły prawie 110 mld zł.
Nie wychodzisz na "0", tylko jesteś 70 mld na minusie.
A czemu miałby nie być potrącany z rent i emerytur, składki na ubezpieczenia społeczne obniżają podstawę opodatkowania, czyli od składek na renty i emerytury nie płacono podatku dochodowego.
@spice: Takie bajki to opowiadaj studentom co nie pracowali nigdzie. 10 lat robiłem w rożnego rodzaju budżetówkach i wiem jak cięzko tam się pracuje i jak bardzo efektywnie wykorzystuje się publiczne środki xD
I nie mowie, że nie ma tam ciężko pracujących
@spice: Muahaha xD Jakie to procedury niby( ͡° ͜ʖ ͡°) I kto je sprawdza? Człowieku "kolega pisał"( ͡° ͜ʖ ͡°) siwzy pod danego producenta żeby wygrała firma X, która jest firma zaprzyjaźniona kogoś z