Aktywne Wpisy
albo_wutka_albo_buk +561
jutokintumi +301
Dla tych, którzy nie znają uniwersum bachaty, chciałbym przedstawić trzech najpopularniejszych bolców by Ann.
Od lewej:
Mathias (zwany potocznie Alvaro) - trener pierogaty, postać którą najczęściej postuje Anka na Instagramie. W tym roku przyleciała z nim do Polski, żeby przedstawić go swojej mamie. Zamieściła nawet film na Insta jak Mathias uczy mamę podstawowych kroków. Mathias świętował wczoraj z Anką jej urodziny.
Pol - człowiek, którego zna niecały rok ale spędziła z nim
Od lewej:
Mathias (zwany potocznie Alvaro) - trener pierogaty, postać którą najczęściej postuje Anka na Instagramie. W tym roku przyleciała z nim do Polski, żeby przedstawić go swojej mamie. Zamieściła nawet film na Insta jak Mathias uczy mamę podstawowych kroków. Mathias świętował wczoraj z Anką jej urodziny.
Pol - człowiek, którego zna niecały rok ale spędziła z nim
I tutaj pytanie do was specjaliści. Jak to najlepiej rozwiązać? Zabierze mi te 5 dni z urlopu? Będę siedział tydzień na dupie za darmo? Ogólnie mam jeszcze z 8 dni urlopu do wykorzystania, ale chciałbym to zostawić na późniejszy okres. L4? Nie do końca wiem jak to rozgryźć, dlatego pytam was. Nie chce być za przeproszeniem dymany. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #prawo #pytanie #pytaniedoeksperta #januszex