Wpis z mikrobloga

Miał ktoś problem z tworzeniem hasła do konta samsung? Nie mogę stworzyć hasełka z racji wiecznie wyświetlającego się komunikatu: Hasło nie może zawierać więcej powtórzonych lub kolejnych znaków niż 3. nawet jeżeli stworzyłem hasło które nie posiada żadnych dubli jeżeli chodzi o literki i cyfry...
#samsung #pomoc #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #android #bojowkapiekarska
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaxVerstapen: P----------e, moje hasła wymyślne które nie powtarzają znaków czy sa oddzielone ciągiem znaków np 3litery|3cyfry|3litery|3cyfry nie działają... siedzimy z kumplem i rozkminiamy... jak rzucił żeby wpisać Jeb@cp1s to da się zatwierdzić hasło xD
  • Odpowiedz
@doogroo2: @MaxVerstapen: Udało się w sumie na chybił trafił na różne sposoby tworzeniem różnego ciągu w notatniku... weszło tak litera|symbol|litera|litera|litera|litera|cyfra|litera|litera|cyfra|litera|litera|litera||litera|cyfra , o dziwo hasło da sie zarejestrować mimo tego że ma powtórzone cztery różne znaki po 3x ... nie kumam tego ale i tak hasło które sobie utworzyłem jest dla mnie nie do zapamiętania więc wlatuje z automatu do keepassa.
  • Odpowiedz