Wpis z mikrobloga

@wsciekly_klapek_zawadiaka: 10 lat grania w każdą część CoDa na multi właśnie na padzie :P Tyle starczyło aby nauczyć się obsługiwać perfekcyjnie pada w strzelanka i wyrobienie sobie dobrych zachowań jak trzymanie celownika na wysokości głowy/klatki piersiowej zamiast nisko na nogach (mniejszy DMG). Ostatnie 2 lata grania w WWII i MW/Warzone podwyższyły mi skilla bo usunęli auto-aima na konsolach i jedynie jest dostępny auto assist dla zarówno PC i konsol. I ustawienie
@girabaldi: z osobami pro i mega nie mam szans ale miałem wiele sytuacji gdzie grając z wykopkami krzykaczami jacy to oni nie są świetni w fpsy (grając na PC), ratowałem im dupę. Po wielu latach grania jednocześnie na PC (w Battlefielda i inne fpsy) i na konsolach (Call of Duty) mogę stwierdzić, że precyzja i szybka reakcja to tylko 10% sukcesu. Można pierwszy wycelować w wroga, a i tak zginąć. Utrzymanie
@girabaldi: Co śmieszniejsze, chyba od przyszłego roku, mają grać na PC ale tylko przy użyciu padów. Kurna jedyny esport na codach to był Cod 2 i Promod (Cod 4), a nie jakieś szity z aim assistem i konsole.
Ja raz na pc pierdzielnąłem chłopowi na downtown z prisona łeb z ax-50 po samym światełku z lunety, jakoś około 1050m. Ogólnie z kara fajnie się gra tylko trzeba go dobrze zrobić, ten zapewne podniesiony z ziemi był.
Ogólnie snajperki w tej gierce to mega frajda, gram zawsze 3 z kumplami i oni podchodzą na blisko a ja wszystkich ubijam stojąc sobie 150m dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)