Wpis z mikrobloga

#koronawirus #covid19 #bekazpisu #bekazprawakow
Ależ pięknie załatwiłem dziś polaka co nie nosi maski bo mu j---e z gęby i dorabia sobie ideologie o kagańcu.

Przykozaczył pani w Aldi, że jemu się nie chce nosić bo jest wolnym człowiekiem, więc zadzwoniłem na psy, że po sklepie chodzi człowiek bez maski i kaszle na ludzi.

Przyjechali po 10 minutach i zawinęli gościa, pewnie tera kwarantanna dla niego i rodzinki i może jakaś kara administracyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shelby0153: Nie, przez takich jak wy co mieli problem ze szmatą w Lidlu na 10 minut mamy co mamy i dobrze, j---ć w was zakazami, żebyście znowu do lasu nie wyszli, ja mam wywalone bo znajomości akurat w sanepidzie mam więc kara mi nie grozi.
  • Odpowiedz
@bigpaws: donosiciel i jeszcze sie chwalisz w internecie, znajomych za korzyscie tez bys p----------l dla korzysci albo jesli ich linia ideologiczna by sie nie zgadzala z teoja. Gorzej niz frajer ktory sprzeda zeby nie moec konsekwencji.
  • Odpowiedz
@bigpaws: pomijając wiarygodność. Wiem że na wykopie poziom to zawsze było dno. Ale od kiedy są tu takie sebiksy żeby wyzywać od konfidentów? I jeszcze te sugerowanie że mógłby być kapo XD
  • Odpowiedz
@hyatt: Bo nie mam problemu z założeniem kawałka szmaty dla innych na 10 minut? Rzeczywiście, prawdziwy ze mnie śmieć

@bigpaws: A wiesz ile osób i siebie przy okazji naraziłeś na potencjalne niebezpieczeństwo wychodząc z domu?
No debil mogło się przewrócić drzewo i walnąc cię w łeb.
Zamknij się w klatce, BEZPIECZEŃSTWO
  • Odpowiedz
@bigpaws: Ja pieprze mogłeś złamać palec pisząc te wysrywy!
A wiesz ze komputer może się przegrzać o spowodować pożar?
A jak jeszcze mieszkasz w bloku to narażasz ludzi, ja pieprze czy Ty w ogole myślisz o BEZPIECZEŃSTWIE innych?
  • Odpowiedz