Aktywne Wpisy
SereneCipher +4
Czym według was jest miłość?
kleksiq +85
Muszę się komuś wygadać.
Dziś zmarła moja Mama, rozległy zawał serca. Serce nie podjęło pracy po Koronografi...
Może na szczęście nie wiedziałem rko na Rce. Ojca reanimowałem i ten widok zostanie ze mną do końca życia. Tu zimne bezduszne ciało. Przez ostatnie 8 lat w Domu Opieki, przeszła dwa udary. A teraz zamiast Dom opieki będzie cmentarz...
Dziś zmarła moja Mama, rozległy zawał serca. Serce nie podjęło pracy po Koronografi...
Może na szczęście nie wiedziałem rko na Rce. Ojca reanimowałem i ten widok zostanie ze mną do końca życia. Tu zimne bezduszne ciało. Przez ostatnie 8 lat w Domu Opieki, przeszła dwa udary. A teraz zamiast Dom opieki będzie cmentarz...
w #warszawa
#bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Mirkosoft: same dojazdy nad morze żeby coś sprawdzić będą kosztować krocie - nie da się podjechać w ciągu dnia, każda wizyta to delegacja, z hotelem
Może jakiś wujek wysoko postawiony w partii załatwi ci pracę w tym urzędzie?
Apple to prywatna firma, która wie co robi.
Ale na wykopie popierają, żeby urząd do spraw morskich zrobić kilkaset kilometrów od morza...
Wydawca też powinien mieć drukarnię w centrum miasta, żeby miał bliżej? Rusz czasem głową.
Swoją drogą, robiłeś jakieś porównania do Apple. Teraz mamy chyba wszystkie ministerstwa w Warszawie: to weź mi wytłumacz, dlaczego skoro jest tak dobrze, to jest tak źle?