Wpis z mikrobloga

Gram pierwszy sezon Wolves i chce ściągnąć do siebie Nathaniela Clyne, który ma kontrakt do 30/6/2020 (jest 17/03/2020) i nie potrafię zaoferować mu kontraktu po wygaśnięciu jego obecnego... W zakładce kontrakt, mam tylko opcję "oferta kontraktowa" i "informacje o kontrakcie"... Jak mam go ściągnąć za free?

Dodam jeszcze że przy większości graczy tak mam, jedyne co mogłem zaoferować angaż po wygaśnięciu kontraktu Cavaniemu i jeszcze temu byłemu obrońcy Realu co teraz gra w Tottenhamie xd

#footballmanager #fm20
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stuparevic: rozpiszę Ci dokładnie wieczorem. Z darmowych udało mi się ściągnąć tego obrońcę z Atletico z Czarnogóry, Savic czy jakoś tak. Kupilem też Christensena jako zmiennika ale tego pomocnika nie obrońcę xd do tego lewy skrzydłowy z Kopenhagi na "F", jakiś OPS i środkowy obrońca z Peru xd nazwiska podam koło 23 :)
  • Odpowiedz
@stuparevic: ściągnąłem:
-Kehrer za 25 mln ale jakoś tak mi to umknęło że grał już w 2 klubach i nie mogę go zarejestrować ... xD minuta ciszy dla mnie. Gra teraz w u23
-Luis Abram za 6 mln
-Lucas Robertone 5 mln
-Anders Christiansen 3,1 mln
-Viktor Fischer 8 mln (dobry lewy skrzydłowy
  • Odpowiedz
@valko77: zagrałem jeszcze jeden sezon na tym save i poleciłbym szczególnie Fischera za te pieniądze i może Robertone. Jak sprzedasz któregoś ze swoich obrońców za dobrą kasę to ewentualnie ten Abram na zmiennika się nada. Silve wypożyczyłem bo udało mi się ściągnąć Jamesa za free :)
  • Odpowiedz