#anonimowemirkowyznania Stoję przed wyborem studiów na kierunku informatycznym, mature musiałem w tym roku poprawić więc skazany jestem na resztki miejsc. Trochę pogrzebałem na temat studiów i stoję przed dylematem studiowania dziennie na 'pwsz', a studiowania zaocznie na wsb. Generalnie samoukiem jestem od zawsze, a podobno z statusem studenta łatwiej się wbić w pracę dla juniorów w it. Do wsb musiałbym dojeżdżać kawałek, a PWSZ mam na miejscu. Może ktoś coś ma do powiedzenia na ten temat, co byście wybrali na moim miejscu?
@AnonimoweMirkoWyznania: skoro jesteś samoukiem to nie na sensu szukać pracy, stwórz stronę ze swoją profesjonalną wizytówką i szukaj klientów przez linkedin
ŁadnyNarrator: OP: Tylko problem jest taki, że bardziej idę w DevOps niżeli programowanie, a tu wydaje mi się że dużo ciężej z portfolio i pierwszą pracką. Dlatego właśnie rozważałem jakiekolwiek studia
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Stoję przed wyborem studiów na kierunku informatycznym, mature musiałem w tym roku poprawić więc skazany jestem na resztki miejsc. Trochę pogrzebałem na temat studiów i stoję przed dylematem studiowania dziennie na 'pwsz', a studiowania zaocznie na wsb. Generalnie samoukiem jestem od zawsze, a podobno z statusem studenta łatwiej się wbić w pracę dla juniorów w it. Do wsb musiałbym dojeżdżać kawałek, a PWSZ mam na miejscu. Może ktoś coś ma do powiedzenia na ten temat, co byście wybrali na moim miejscu?
#studia #wsb #pwsz
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f727f4df49ad326e7b1bb91
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@MilionoweMultikonto: papier zawsze się przyda nawet z PWSZ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua