@iighlaq_alhabl: Musisz odpalić DLC Historical German Portraits. Z tego co wiem jest za darmo, a jak nie masz z jakiegoś powodu to pobierz moda z Workshopu.
@iighlaq_alhabl: Cóż bzdurna cenzura Paradyżu xD Z większym zbrodniarzami Mao albo ze Stalinem nie mają problemu. Tak samo mnie zastanawia bezproblemowe umieszczania sierpa i młota, a w przypadku swastyki zastąpienie jej jakimś krzyżem. Z punktu widzenia historii jest to naganne, ale widocznie historię piszą zwycięzcy.
@iighlaq_alhabl: właśnie to mnie zdziwiło. Malarza zrozumiem, Himmlera też, ale np. Bormanna? Większość graczy nawet nie słyszała o tych mniej znanych nazistach, ale pewnie Paradyż chciał dmuchać na zimne
@Redesekrator: No właśnie wiem o tym. I jest to trochę smutne, bo rzutuje na prezentację historii w mediach, sztuce i w grach. Pamiętam do dzisiaj ból d--y ruskich i oburzenie po premierze Company of Heroes 2. W grze pokazano prawdziwy obraz Armii Czerwonej i stosunku dowódców do życia żołnierzy oraz panujący terror. Gra została później zasypana negatywnymi ocenami na Metacritic z opisami typu "mój dziadek walczył w czasie drugiej wojny
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
no chyba że chodzi o #stellaris i eksterminacje całych gatunków, wtedy to spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tego co wiem jest za darmo, a jak nie masz z jakiegoś powodu to pobierz moda z Workshopu.
Komentarz usunięty przez autora
Z większym zbrodniarzami Mao albo ze Stalinem nie mają problemu.
Tak samo mnie zastanawia bezproblemowe umieszczania sierpa i młota, a w przypadku swastyki zastąpienie jej jakimś krzyżem.
Z punktu widzenia historii jest to naganne, ale widocznie historię piszą zwycięzcy.
@iighlaq_alhabl: nie jedyny. Wszyscy naziole niemieccy mają zasłonięte twarze
@Redesekrator: o widzisz, jeszcze lepiej. Straszna głupota - powinni wszystkie totalitaryzmy zasłonić, a symbole zamazać a co!
Pamiętam do dzisiaj ból d--y ruskich i oburzenie po premierze Company of Heroes 2. W grze pokazano prawdziwy obraz Armii Czerwonej i stosunku dowódców do życia żołnierzy oraz panujący terror.
Gra została później zasypana negatywnymi ocenami na Metacritic z opisami typu "mój dziadek walczył w czasie drugiej wojny