Wpis z mikrobloga

@wojciech_adasdas: z tego co słyszałem od znajomego, to musi cię zwolnić komisja swf. On nie mógł ćwiczyć tylko do grudnia przez regenerację po operacji, ale mimo to musiał nadrobić wszystkie "usprawiedliwione" przez komisję zajęcia do końca stycznia xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wojciech_adasdas: musisz iść do tej przychodni przy aghu i dostaniesz papierek który musi wypełnić twój lekarz rodzinny. Potem wracasz z nim i umawiasz się na komisję (jest chyba raz w miesiącu) i przynosisz dokumentację medyczną
  • Odpowiedz
@szwelx: @sheme: rozumiem, dzięki za informacje będę chyba się starał o zwolnienie, a swoją drogą - trzeba być widocznie niepełnosprawnym żeby zwolnili z wf?
ja chce się zwolnić przez izotek bo akurat mam skutki uboczne w postaci bólu kości, mięśni i stawów i obawiam się ze komisja może nie dać się przekonać ( ͡° ͜ʖ ͡°) a mnie naprawdę boli.
  • Odpowiedz
@wojciech_adasdas: Wątpię, zeby klepneli, dużo osób kombinuje, a masa jest dzieci lekarzy, którzy nie maja problemu ze zdobyciem prawie dowolnej dokumentacji. Za to jest coś takiego jak ubieganie się o ‚lzejszy wf’. Dostaje się wtedy przydział na zajęcia na basenie, godzina w tygodniu - to po prostu pływanie bez żadnych zorganizowanych polecen. I zamiast godzinę dziennie można zrobić dwie-trzy codziennie wieczorem i w dwa tygodnie mieć z tym spokój. Sporo
  • Odpowiedz