Wpis z mikrobloga

@Rruuddaa: Bym bym. Niejedna tak mówiła, a potem nagle wszystko wyparowywało. Gdy mężczyzna znalazł się w dłuższym dołku, miał więcej problemów, czy miał mniej, czy też był mniej zaradny.

Ale zarobki ma większe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Więc bądź ambitna i przegoń go i pokaż, że to się nie liczy w relacjach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale zarobki ma większe

@Rruuddaa: podobnie mężczyzna kocha kobietę, jak jest ładna. Nie odsądzam więc od czci i wiary, ale nie oszukujmy się też. Miłość kobiety jest do statusu, zdolności generowania zasobów i siły fizycznej, a miłość mężczyzny jest do dobrych genów, zdrowia, młodości i opiekuńczości.
jestem uparta a jak się uparłam na niego to już się ode mnie nie uwolni ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Rruuddaa: Też to słyszałem i jak sądzisz, sprawdziło się? Słyszałem też, że nigdy się nie znudzę, że nie zostawi, że każdy problem pokonamy, albo, że jak ona coś obieca to tak będzie, bo jest bardzo słowna i nie rani ludzi. A i że nie jest materialistką i kocha
@nowywinternetach cóż, współczuję ale nie można każdego mierzyć miarą swojej byłej. Są nawet ludzi starsi, zakochani w sobie. Gdzie dziadziuś nadal klepie babeczkę po tyłku a ta nadal się rumieni choć staż związku już 50 lat ()
@Rruuddaa: Pytanie czemu są w takim związku? Może ten cały dziadziuś wszystko zapewniał, utrzymywał rodzinę, ona nie mogła się rozwieść, bo był ostracyzm, może nie pracowała więc nie miała gdzie odejść. A pod publikę to każda parka umie zakochaną udawać, by czasem nie dać pretekstu, by inni z nich szydzili. Więc ja wiem że fajne jest pokazywać takie przykłady, ale nie zawsze wnika się w powody czemu tak jest. Zresztą ja
skądś się bierze ta chemia i pociąg ;)

@Rruuddaa: tak, ale o ile dla kobiety to cały czas jest ona (jej ciało), o tyle dla mężczyzn jest trochę wrażenie, że kobieta kocha twoją UOP lub działalność/spółkę, a nie ciebie...

Wyobraź sobie, że świat się obrócił, i teraz mężczyźni za atrakcyjne u kobiet biorą buty. Buty liczą się bardziej, niż figura - możesz być otyła i stara, ale jak masz wypasione buty,