Wpis z mikrobloga

@Hansim33: no teraz wyglada jak wyglada, ale poczekaj jak jutro wrzuce jak stężeje, bedzie marcheweczka, troszke pietruszki, poleje sie octem/cytrynką i BACH lufa
  • Odpowiedz
@diway: Niepotrzebnie wyciągałeś od razu wszystko. Szybko zastygną różne części, a tak wyciągasz trochę na durszlak, oddzielasz kości, mięso, chrząstki, skóry i następny kawałek. Ciepłe części łatwiej.

A tak swoją drogą, co robisz z tłuszczem i skórami? Ja skóry z golonek zjadam od razu, z nóżek daję kotów, a tłuszcz miksuję i dodaję z powrotem do wywaru.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@push3k-pro: ja wszystko obieram razem ze skorą i wrzucam z powrotem do gara. Nóżki też, kości czyste tylko wywalam. Skóry też daje do galaretki bo takie lubimy.
  • Odpowiedz