@RenkaRenkeMyje: albo czekaj pan z tym przeziębieniem wsadzę panu rurę w płuca i wprowadzę w śpiączkę farmakologiczną. Rura po pewnym czasie spowoduje bakteryjne zapalenie płuc i spowoduje zgon. To wpiszemy covid19 xD
A zrobimy to bo inne wykopki mówiły że wirus wymorduje cały świat a my nie chcemy wdychać wajrusa który pan rozprzestrzenia więc rura into pluca.
@salamander-kwarcowy nie zamierzam nikogo do niczego przekonywac, to Wy latacie po internetach i wpajacie wszysykim swoje poglady XD Niedługo będziecie chodzic po domach i glosic slowo covidowe
Pewnie nie wiesz skąd te zarażenia bakteriami których jest ogrom w Europejskich szpitalach zwłaszcza w sezonie grypy (październik - marzec). Pewnie nie wiesz jak zachowywali się przestraszeni doniesieniami medialnymi lekarze ( ͡°͜ʖ͡°)
@RenkaRenkeMyje: powiedz mi jeszcze panie ekspercie jakie jest ryzyko zakażenia bakteryjnego płuc w przypadku podłączenia do respiratora i jak rośnie w czasie.
Poczytam sobie kolejnego wykopowego dzbana( ͡°͜ʖ͡°)
@DunningKruger pan powazny mądry czlowiek ktory siedzi na wirusowym tagu na forum z smiesznymi obrazkami i burzy sie o memy produkujac sie w komentarzach. XD
@RenkaRenkeMyje: Twój mem jest po prostu szkodliwy. A ja wyjaśniając Ci widziałem że twardo w niego brniesz + zachowujesz się jak dzban bez RiGCzu ¯\_(ツ)_/¯
Gdyby stary nie odzywał się do Was od 15 lat i nagle zjawia się pod Waszymi drzwiami żeby pogadać to byście wykazali chęci do dalszego dialogu czy nie? #pytanie
A zrobimy to bo inne wykopki mówiły że wirus wymorduje cały świat a my nie chcemy wdychać wajrusa który pan rozprzestrzenia więc rura into pluca.
LEKARZE USMIERCAJO SPECJALNIE LUDZI!!!! SPISEG!!!
Komentarz usunięty przez autora
Niedługo będziecie chodzic po domach i glosic slowo covidowe
Pewnie nie wiesz skąd te zarażenia bakteriami których jest ogrom w Europejskich szpitalach zwłaszcza w sezonie grypy (październik - marzec). Pewnie nie wiesz jak zachowywali się przestraszeni doniesieniami medialnymi lekarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poczytam sobie kolejnego wykopowego dzbana( ͡° ͜ʖ ͡°)