#anonimowemirkowyznania Czy jeśli handjob ze strony partnerki nie daje mi satysfakcji i mimo prób na różne sposoby jest dużo gorszy od własnej ręki, to źle? Mocno się obawiam, że to problem z death grip i tym, że przez wiele lat często się masturbowałem i "przyzwyczaiłem" do tego typu uścisku :( Jak to sprawdzić?
@AnonimoweMirkoWyznania: spróbuj ją masturbować, a potem spytaj się jej, czy woli jak ty to robisz, czy jak ona. To chyba naturalne, że najłatwiej sobie samemu sprawić przyjemność. Zamiast wymyślać deathgripy, po prostu ją naucz jak ma to robić.
@AnonimoweMirkoWyznania: Z handjobem od partnerki jest jak z oglądaniem paraolimpiady. Z jednej strony szanujesz, a z drugiej wiesz, że zrobiłbyś to lepiej ( ͡~ ͜ʖ͡°)
HałaśliwyDewiant: @atteint również preferuję rękę od ust, bywały w życiu dobre lody, kiepskie lody, ale dobra ręka mi zawsze sprawiała więcej przyjemności niż najlepszy oral.
Tylko i wyłącznie całkowite odrzucenie masturbacji i mozolna "praca" z kobietą jest w stanie Ci pomóc. Ja przez ... 9 LAT! Nie mogłem dojść w trakcie seksu. A tylko dlatego, że nie porzuciłem walenia na amen.
Przełamałem się i wyleczyłem z tego. Dzisiaj w okresach posuchy raz na 3-4 dni mogę sobie strzepać dla opanowania nerwów ale z partnerką jest 1000x lepiej.
Czy jeśli handjob ze strony partnerki nie daje mi satysfakcji i mimo prób na różne sposoby jest dużo gorszy od własnej ręki, to źle? Mocno się obawiam, że to problem z death grip i tym, że przez wiele lat często się masturbowałem i "przyzwyczaiłem" do tego typu uścisku :( Jak to sprawdzić?
#s--s #handjob #masturbacja #deathgrip #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f6bcaf3f49ad326e7b1afe0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Tylko i wyłącznie całkowite odrzucenie masturbacji i mozolna "praca" z kobietą jest w stanie Ci pomóc. Ja przez ... 9 LAT! Nie mogłem dojść w trakcie seksu. A tylko dlatego, że nie porzuciłem walenia na amen.
Przełamałem się i wyleczyłem z tego. Dzisiaj w okresach posuchy raz na 3-4 dni mogę sobie strzepać dla opanowania nerwów ale z partnerką jest 1000x lepiej.