Wpis z mikrobloga

@feber: wlaśnie fajnie się komponuje, pikantny wywar z łagodnymi dodatkami. Szczypiorku zapomniałem ale w sumie jest ok :)
To na szybko robione to koło ramenu nawet nie stało :) ale spoko alternatywa.
  • Odpowiedz
@Odwrocuawiacz: generalnie nie mówie tylko o twoim tworze ale ogólnie o tych ramenach. Narzucaj randomowych składników i zjedz to z rosołem XD może smakowo to wypada całkiem fajnie ale nie miałem okazji próbować.
  • Odpowiedz
@feber: ja np. W kanjpie jak zjadłem ramen to miałem mieszane uczucia, wyglądał kozacko a smak średni ale jak zrobiłem po swojemu (prawdziwy na wywarze z kości i długo gotowany) i doprawiłem według smaku to już była petarda.
To co wyżej to właśnie randomowo nawrzucane wszystkiego ale właśnie smak mi wyszedł super.
  • Odpowiedz