Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +90
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
diabeu255 +13
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
[[EU-PL] Xiaomi Mi Band 5 Smart Bracelet](https://bit.ly/2UuK0cj) - Aliexpress
Cena: 27.99$ (107.8 zł) + wysyłka
Kupon: ALIGOODIE918 lub ALIPAYBACK918
#chinskacebulakupony - Obserwuj tag, jeśli chcesz widzieć więcej takich promocji.
---------------
Kanał na Telegramie <--- dołącz jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia na bieżąco.
Grupa na Facebooku <--- dołącz jeśli chcesz widzieć jeszcze więcej promocji.
Chcesz być wołany do określonego produktu? Napisz w komentarzu przykładowo "@polu7 Chce być wołany do xiaomi mi10 pro"
Wołam: @Cinex, @sVr1984, @matrix2415,
#chinskacebulaxiaomi #chinskacebulapolska #chinskacebulaeuropa
Nie chcę być wołany do Xiaomi Mi Band 5