Wpis z mikrobloga

@geuze: szukałem czegoś mocnego żeby szybko dogrzewał i duże komory w miarę, wchodzi mi duża i średnia na raz czyli 50 i 40cm do jednej komory.
@PAQQ: najpierw zobacz jak się piecze, a później się zastanawiaj czy wszystko ok, jak będą placki wychodzić równomiernie upieczone, to nie ma co się spuszczać.

ale chyba nie taki zły? Bartscher 2002121, zerknij jak możesz :)


@PAQQ: ja piekę tylko amatorsko, więc trudno powiedzieć, w dodatku w większości próbuję sił z napoletaną, a to zupełnie inna para kaloszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
@geuze: no właśnie tak średnio równo ale może go w końcu ustawie tak jak trzeba i będzie dobrze, te grzałki po prostu mnie zastanawiały. No rozumiem że jak neopolita to opalany drewnem :)
No rozumiem że jak neopolita to opalany drewnem :)


@PAQQ: ja mam pierdzika na gaz, na razie idzie kulawo, ale 400+ na kamieniu wchodzi ( ͡º ͜ʖ͡º)

Na full wygląda dobrze, wszystko ładnie się grzeje, ale wydaje mi się, że mimo wszystko nie masz co oczekiwać w takim piecyku (i za taką kasę) idealnie równych wypieków... To jest jednak niska, nisko-średnia półka, a trochę się tematem
Pobierz
źródło: comment_1600550165t3dQOqRZNe2bsK5tRT4i4W.jpg