Aktywne Wpisy

adixon777 +4
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
_Alessandro_ +96
Jest po 14 w sobotę więc przypominam:
Liczy się tylko i wyłącznie wygląd reszta nie ma żadnego znaczenia. Geny determinują całe twoje życie od relacji, przez karierę, po to, czy ktoś w ogóle spojrzy na ciebie dwa razy. Wystarczy kilka centymetrów tu i tam na twarzy albo odjęte parę centymetrów wzrostu i jesteś już przekreślony przez #p0lka, która oceni cię w przeciągu 0000000000.1s i wyda wyrok, że jesteś genetycznym
Liczy się tylko i wyłącznie wygląd reszta nie ma żadnego znaczenia. Geny determinują całe twoje życie od relacji, przez karierę, po to, czy ktoś w ogóle spojrzy na ciebie dwa razy. Wystarczy kilka centymetrów tu i tam na twarzy albo odjęte parę centymetrów wzrostu i jesteś już przekreślony przez #p0lka, która oceni cię w przeciągu 0000000000.1s i wyda wyrok, że jesteś genetycznym

Potwierdzenie dla niedowiarków, ze wychodza 3080 20gb i 3070 z 16gb. Ci co kupili/zlozyli preorder na zwykle 3080 zalecam szybkie anulowanie zakupu.
#nvidia #pcmasterrace
1. Przed testami nie wiesz nawet na co wydałeś kasę
2. Problemy wieku dziecięcego
3. Zaraz i tak pojawiają się ulepszone wersje
4. Blokujesz sobie kilka tysięcy aby móc walić konia do nowej zabawki parę dni wcześniej niż inni
5. Jak magazyny opustoszeją to każą ci czekać kolejny miesiąc i elo
2. Jakie gry potrzebują więcej niż 10 GB? https://www.kitguru.net/components/graphic-cards/dominic-moass/nvidia-rtx-3080-founders-edition-review/24/
2. ?
3. jak ze wszystkim w technologii?
4. jak kto lubi, ja kupilem o 15:05 czyli 5min po tym jak mozna bylo i dostalem termin dostawy na 1 pazdziernika, im pozniej kupisz tym pozniej dostaniesz, w zaleznosci od dostaw, wiec to jest raczej kwestia miesiecy a nie dni - poza tym w czym problem po prostu
@Keiano: Czyli preorder to w dużej ilości przypadków niczym kupon na loterię, masz 50/50 na otrzymanie produktu wcześniej niż inni jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. Żeby jeszcze cena była niższa albo były fajne dodatki. To WEDŁUG MNIE (duże litery zaznaczają że to wyłącznie moja opinia) takie wirtualne stanie w kolejce po ajfona z
@Desolator: A no to zwracam honor.