Wpis z mikrobloga

@dudi-dudi: @Ostry_Sens:
Poszedłem raz kiedyś do znanego barbera - wziął 90 zł i robił godzinę a efekt identyczny jak moja fryzjerka "za rogiem" ogarnia w 15 minut za 25 zł. Strata pieniędzy i, przede wszystkim, czasu.
  • Odpowiedz
@Niezlosliwy_Rak:
No serio, gdybym sobie robił samojebki i miał w historii galerii to bym Ci nawet #pokazmorde zrobił. Ogólnie to zapłaciłem za ładny salon ozdobiony w klasyczne amerykańskie samochody, podpisane koszulki reprezentacji piłkarskiej i lampki z butelek od Jacka Danielsa ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@smk666 gorzej jak masz długa i kręconą brodę. Wtedy Grażynka nie bardzo cię poratuje. A i dobry barber nie zrobi ci tylko "boki krótko, góra dluzsza".
Dobry barber obetnie cię zgodnie z kształtem twojej twarzy, rodzajem włosów jakie masz. Ale to musi być dobry barber
  • Odpowiedz
Poszedłem raz kiedyś do znanego barbera - wziął 90 zł i robił godzinę a efekt identyczny jak moja fryzjerka "za rogiem" ogarnia w 15 minut za 25 zł. Strata pieniędzy i, przede wszystkim, czasu.

@smk666: No kurde taka prawda. Śmiech przez łzy jak wbijam do barbera, ten z namaszczeniem tu zetnie kosmyk nożyczkami, tu wyrówna brzytwą, by po 30 minutach prezentować końcowy efekt swych trudów: łeb ogolony jak maszynką u
  • Odpowiedz
a efekt identyczny jak moja fryzjerka "za rogiem" ogarnia w 15 minut za 25 zł.

@smk666: Jaką fryzurę sobie robiłeś?

wracam, ide do dziewczyny a ona "o, widzę, że tak po żołniersku cię obcięli?" (praktycznie na zapałkę). No super serwis k---y.

@Herostrates94: A jaką fryzurę chciałeś?
  • Odpowiedz