Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#heheszki #logikarozowychpaskow #humorobrazkowy
Poszedłem raz kiedyś do znanego barbera - wziął 90 zł i robił godzinę a efekt identyczny jak moja fryzjerka "za rogiem" ogarnia w 15 minut za 25 zł. Strata pieniędzy i, przede wszystkim, czasu.
No serio, gdybym sobie robił samojebki i miał w historii galerii to bym Ci nawet #pokazmorde zrobił. Ogólnie to zapłaciłem za ładny salon ozdobiony w klasyczne amerykańskie samochody, podpisane koszulki reprezentacji piłkarskiej i lampki z butelek od Jacka Danielsa ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Dobry barber obetnie cię zgodnie z kształtem twojej twarzy, rodzajem włosów jakie masz. Ale to musi być dobry barber
@smk666: No kurde taka prawda. Śmiech przez łzy jak wbijam do barbera, ten z namaszczeniem tu zetnie kosmyk nożyczkami, tu wyrówna brzytwą, by po 30 minutach prezentować końcowy efekt swych trudów: łeb ogolony jak maszynką u
Tylko muszę odstające włoski docinać, ale to już wina mojej głowy
@smk666: Jaką fryzurę sobie robiłeś?
@Herostrates94: A jaką fryzurę chciałeś?