Aktywne Wpisy
DragonBreath +32
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
meemphis11 +4
Mam na myśli, że chciałbym pojechać do Wielkiej Brytanii (obojętnie gdzie) (żeby wyrobić sobie pre-settled status) z lotniska z Warszawy na kilka dni i nie chciałbym zmarnować zbyt wiele czasu na to, żeby:
- znaleźć mieszkanie
- zarezerwować lot
- znaleźć taksówkę, żeby pojechać do tego mieszkania (chociaż tutaj może jakiś Uber się znajdzie)
Domyślam się, że finansowo wyjdzie więcej niż jakbym to ogarnął samemu, ale właśnie nie wiem o ile więcej. Jeżeli byłoby to 25% więcej to byłbym skłonny tyle zapłacić, jeżeli 50% więcej to wolałbym to zrobić sam. Znacie jakieś agencje, które się zajmują wycieczkami nie pod względem turystycznym (w sensie, że nie zapłaciłbym 2x tyle, żeby dostać przewodnika)
Ważne jest też, że powinienem też mieć swoje imię, nazwisko i datę na bilecie lotniczym i dobrze by było jakbym miał swoje imię, nazwisko i datę na jakimś dokumencie potwierdzającym zamieszkanie w UK
#uk #wielkabrytania #londyn #loty #pytaniedoeksperta #emigracja
Nieprawda, trzeba zamieszkać, nie trzeba pracować.