@siadaj_Kulson Nie kolego coś ci się musiało pomylić, lekka rewitalizacja w środku była robiona jakieś 12 lat temu ale teraz już nie ma po niej śladu, jeżeli jesteś fanem tej konkretnej kamienicy to mogę ci zrobić za dwa tygodnie zdjęcia pokazujące że w środku jest dalej jak kiedyś.
@kokosowygosc: kamienice > bloki kamienica jest taka majestatyczna, jakieś zdobienia, przemyślane rozwiązania a blok to chów klatkowy, klocek paskudny ble
@Lucius: Czyli odniosłem mylne wrażenie... fanem nie jestem ale jak będziesz wrzucał to zawołaj. Już nie mieszkam w okolicy i nie ma okazji rzucić okiem do środka tych starych kamienic.
@kokosowygosc: Można już ulokować patologię, chociaż pewnie nie ma garażu podziemnego, to trochę będzie urągać ich standardom a ty leszczu bierz kredyt na 0,5mln zł ( ͡°͜ʖ͡°)
@Alltir co ty pier..., tam od lat mieszkają Ci sami ludzie i na tą chwilę nie można chyba nikogo tam mieszkającego nazwać patologią więc po co takie wysrywy z twojej strony.
@Lucius: Ok, zluzuj majty, nie znam każdej kamienicy w Polsce i jej mieszkańców, nawiązuję tylko do sytuacji, gdzie za nasze pieniądze miasto odnawia budynki i zasiedla patologią, w dodatku wpis zakończony jest emotką
#wroclaw #renowacja #kamienica #rewitalizacja
Komentarz usunięty przez autora
kamienica jest taka majestatyczna, jakieś zdobienia, przemyślane rozwiązania a blok to chów klatkowy, klocek paskudny ble
@kokosowygosc: przy ulicy, na ulicy to mieszkali twoi przodkowie xD
a ty leszczu bierz kredyt na 0,5mln zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@siadaj_Kulson podrzucę Ci foty przy okazji na priv