Aktywne Wpisy
eskejper +15
Byłem na wyjściu ze znajomymi. Razem z nami były dwie koleżanki mojego kumpla. Jedna z nich całkiem mi zaimponowała postawą, elegancja, seksapilem. Była cicha ale interesująca.
Gadamy na różne tematy od pracy po wakacje po politykę i różne poglądy i prawie wszędzie potrafiliśmy się dogadać do momentu aż weszliśmy głębiej na jakieś #!$%@? ideologiczne tematy. Chodziło o trans, gender, zmianę płci.
Już nawet nie wnikam jak do tego doszło, ale okazuje się
Gadamy na różne tematy od pracy po wakacje po politykę i różne poglądy i prawie wszędzie potrafiliśmy się dogadać do momentu aż weszliśmy głębiej na jakieś #!$%@? ideologiczne tematy. Chodziło o trans, gender, zmianę płci.
Już nawet nie wnikam jak do tego doszło, ale okazuje się
Jak z Waszego doświadczenia ludzie reagują na przyznanie się do słabości w prawdziwym świecie?
##!$%@? #przegryw #damskiprzegryw #slabosc #przegrywpo30tce #damskiprzegrywpo30tce #rozowyprzegryw
##!$%@? #przegryw #damskiprzegryw #slabosc #przegrywpo30tce #damskiprzegrywpo30tce #rozowyprzegryw
- cena 1300-1500
- smart tv które nie laguje
- 43 cale, większy nie zmieści mi się w pokoju za bardzo
- czy 4k konieczne? Szczerze mówiąc jeśli bym miał wybierać w takiej samej cenie 4k vs full hd tylko z lepszym kontrastem czy jakie tam są inne parametry to myślę że 4k nie potrzebuje
#telewizory