Aktywne Wpisy
Miałam za sobą kilkanaście relacji i najpóźniej kończyły się po 3 latach
Nie mówię o relacjach seksualnych ale i koleżeńskich z kolegami i koleżankami
Większość kończyła się po 2 latach
Najdłuższy związek trwał też 2,5 roku
Mimo starań i dbania zawsze ktoś znalazł powód do olania mnie bo miał jakieś problemy czy fochy z dupy czy wymyślał farmazony albo obrażał się bez słowa i nie wiadomo o co chodzi.
Nie jestem nauczona
Nie mówię o relacjach seksualnych ale i koleżeńskich z kolegami i koleżankami
Większość kończyła się po 2 latach
Najdłuższy związek trwał też 2,5 roku
Mimo starań i dbania zawsze ktoś znalazł powód do olania mnie bo miał jakieś problemy czy fochy z dupy czy wymyślał farmazony albo obrażał się bez słowa i nie wiadomo o co chodzi.
Nie jestem nauczona
karo-inka +2
Hej, nie wiem od czego mam zacząć, chyba zacznę od tego że straciłam pracę w lipcu2022, oczywiście rozumiem że mój facet był z tego powodu zadowolony jednak to nie była do końca moja wina(firma splajtowała) szukałam pracy przez 8 kolejnych miesięcy, od 4 miesięcy zaczęłam pracę oczywiście mniej płatną ale nadal szukam nie zaniechałam poszukiwań, jednak to nie jest takie proste w tych "czasach" ????
Największy problem polega na tym że mój
Największy problem polega na tym że mój
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czekamy na ruch prokuratury i kolejne postanowienia. Dotychczas złożyliśmy 162 zawiadomienia na gminy - w 1 przypadku prokuratura wszczęła śledztwo, w 15 odmówiła jego wszczęcia. Na decyzje prokuratur złożyliśmy 10 zażaleń.
Więcej w artykule: ,,[Dane wyborców przekazane Poczcie Polskie, czy to przestępstwo?]"(https://siecobywatelska.pl/dane-wyborcow-przekazane-poczcie-polskie-czy-to-przestepstwo/).
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #wybory #pocztapolska #wagrowiec
@Watchdog_Polska: a gdzie brakujące 5 zażaleń? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
i już wiadomo, dlaczego tak się im pali z przepisami o abolicji covidowych wyczynów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Watchdog_Polska: linki w nawiasach na wypoku to zło, polecam spację przed i po
@siepan
@siepan: Będzie z całą pewnością więcej. Po prostu we wpisie podaliśmy stan na wczoraj wieczór. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a231: Zawiadomienia składaliśmy na włodarzy gmin, którzy przekazali dane wyborców bez podstawy prawnej.
Przy okazji - pojawiła się dziś ciekawa informacja.
@DeadIy: Dzięki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@skazanynashawshank: Dzięki, pozdrawiamy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@janusz0: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@yourij: Coś się obróciło... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rzeczywiście, coś paskudnego się tu wydarzyło, bo cudzysłów się zaplątał miedzy nawiasy. Miał być elegancki link, bez widocznych nawiasów, a wyszło jak widać...