Wpis z mikrobloga

@Na_zawsze: Poczytaj trochę zanim zaczniesz pisać w Internecie i zgadywać ile mam lat, bo narazie to sam piszesz jakbyś miał 13 co najmniej. Zrozum, że u ludzi z przeszłością kryminalną przyczyną złego ukształtowania jest dom rodzinny. Złe wzorce, brak opieki, nakręcające się towarzystwo, kiepska szkoła, dalej u----i, n-------i. To, że ciebie miał kto przypilnować, to nie znaczy, że wszyscy tak mieli. Mało jest prawdziwych psychopatów, którzy zło mają we krwi
  • Odpowiedz
@zielinski998: Kara śmierci jest droga. Obozy pracy są w dzisiejszych czasach mało wydajne (płacenie ludziom, którzy pilnują skazańców jest często droższe niż zysk z pracy więźnia). Inna sprawa, że wielu więźniów pracuje bo chce, lub odsiaduje wyrok w systemie otwartym (opaska u nogi).
  • Odpowiedz
@ZasilaczKomputerowy: najpierw mówisz że ludziom coś nie poszło dlatego popełniają przestępstwa, teraz mówisz że jednak niektórzy to psychopaci, zaraz może dojdzie do ciebie to że po tym świecie chodzi dużo złych, cwanych i leniwych ludzi którym po prostu bardziej opłaca się popełnić przestępstwo niż uczciwie pracować. po tym co piszesz widać że czerpiesz swoją wiedze wyłączenie z książek. uwierz mi że to w rzeczywistości trochę inaczej wygląda, a ty brzmisz
  • Odpowiedz
@ZasilaczKomputerowy: pochwal się tytułem swojej książki w takim razie, przeczytam i się poprawię. nawiasem mówiąć rozmawiasz z kimś kto w resocjalizacji pracuje ale jak sam dostrzegłeś ta rozmowa nie ma sensu, masz teraz czas żeby iść i przygarnąć jakiegoś dresa do domu i pokazać mu dobro XD
  • Odpowiedz
ta bzdura już nie pierwszy raz tutaj lata. To jest hotel w budynku byłego więzienia.

@Caleb88: serdecznie podziękował - zawsze to cenna informacja prostować fake newsy, pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
U nas to przytulna kawiarenka blisko centrum miasta xD

@xandra:

Jedyne 1600+czynsz+opłaty, wspaniały deal! ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

@ShoCku: ale jak naprawdę byłaby blisko centrum dużego wojewódzkiego miasta to nic dziwnego w tej cenie by nie było
  • Odpowiedz