Wpis z mikrobloga

• 17
#norwegia #kredyt #chwalesie
Pijcie ze mną kompocik, jestem po rozmowie z przedstawicielką z banku, dostaliśmy zielone światło na taką kwotę maksymalną, jaką chcieliśmy, będziemy kupować dom!
( ͡ ͜ʖ ͡)
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PMV_Norway: ja tam obydwa kredyty na nieruchomosc zalatwialem przez tel/elektronicznie. Bezproblemowo. Ale to w Oslo. Ogolnie chyba slabo dostac wypowiedzenie mieszkajac we Flekkefjord. Rynek pracy chyba niezbyt ciekawy?
  • Odpowiedz
@indeeed: pamiętaj ze jak nie będzie chętnych to dawaj mniej niż wycena, a i btw wycena zazwyczaj to cena za jaka chce sprzedać kupujący nie koniecznie odzwierciedla wartość nieruchomości...
  • Odpowiedz
@ulath: Właśnie się o tym przekonaliśmy, tak samo jak o trikach stosowanych przy fotografowaniu wnętrz.
Byliśmy dzisiaj na visningu, ojejej... :D
Ale czas nas nie goni, nikt nas z domu nie wyrzuca, więc będziemy sobie jeździć i oglądać. :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ulath ta piwnica będzie mi się śnić w nocy, jak z horroru, jakby tam ludzi więzili, smród wilgoci i starości, gliniane klepisko wysypane gruzem i schody, na których można skręcić kark. Zabrałam na visning mamełe to nawet tam nie zeszła xD
Instalacja elektryczna nie wymieniana chyba od kiedy stoi ten dom, a włączniki do światła takie starego typu, kliki góra-dół, no po prostu szczęka opadła. Ziemi 2k m2, tylko część to
  • Odpowiedz