Wpis z mikrobloga

Przydałaby się jakaś nieironiczna akcja "przygarnij przegrywa. Chętnie bym gotował w zamian za głaskanie po głowie. Mizianie to jedyna rzecz, którą można mnie przekupić ale nikt o tym nie wie bo nikt nie był ze mną w tak bliskich relacjach żebym ten sekret wyznał. Teraz już mi nie zależy. Cały świat może się dowiedzieć. KRÓLESTWO ZA HEAD PAT'A
#przegryw
Smiecharz - Przydałaby się jakaś nieironiczna akcja "przygarnij przegrywa. Chętnie by...

źródło: comment_1599431640vhDnpwqaANUwsbdLhH2Yni.gif

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Smiecharz: Była taka strona przygarnij faceta XD Sama nazwa już sugeruje że to sklep dla lasek szukających pantofli XD Poza tym mizianie? haha nie dla przegrywa dla chada to :D
Zbieraj hajs na masaż e-------y, to będziesz miał mizianie.
No bo chyba nie liczyłeś na darmoszkę kiedy nie masz wyglądu? hm?
  • Odpowiedz
Zbieraj hajs na masaż e-------y

@Zly_CzlowiekXD: Chryste panie tylko nie e-----a xD Ja chce głaskanie bez, powtarzam, BEZ erotycznego zabarwienia.

No bo chyba nie liczyłeś na darmoszkę kiedy nie masz wyglądu?

Jaka darmoszka? Oferuję gotowanie. Ja stojący przy garach to jak p--------e błogosławieństwo bogów. Nie robie nic z przepisów ale robiłem w życiu pierdyliony potraw z własnej inwencji i każda absolutnie każda była wspaniała
  • Odpowiedz
@Smiecharz: ja pierd*lę, co za typ, ale wiesz że ty wybierasz typ masażu nie chcesz sexów itd? to wybierasz wersję zwykłego masażu bez erotyki (nawet łatwiej znajdziesz), lol.

Jaka darmoszka? Oferuję gotowanie. Ja stojący przy garach to jak p--------e błogosławieństwo bogów. Nie robie nic z przepisów ale robiłem w życiu pierdyliony potraw z własnej inwencji i każda absolutnie każda była wspaniała.

A wiesz że laski na to srają? Mamy appki
  • Odpowiedz
ja pierd*lę, co za typ, ale wiesz że ty wybierasz typ masażu nie chcesz sexów itd? to wybierasz wersję zwykłego masażu bez erotyki (nawet łatwiej znajdziesz), lol.

@Zly_CzlowiekXD: nie wiem, nie znam się, nieruchający i wycofany społecznie jestem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Więc one nie chcą takiej wymiany.

Ale ja jestem na miejscu. Po pierwsze. Po drugie mnie nie trzeba r----ć. Po trzecie nie zależy mi
  • Odpowiedz
@Smiecharz:

nie wiem, nie znam się, nieruchający i wycofany społecznie jestem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

To się poznaj - szukaj w necie, rezerwuj termin i wio. Też jestem wycofany społecznie a potrafię zadzwonić po pizzę czy
  • Odpowiedz