Aktywne Wpisy

roberto07 +149
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
ciekawskie_jajo +211
źródło: 1000010602
Pobierz

Pierwszy z cyklu artykuł o #django i #drf, czyli jak napisać porządne API od podstaw w #python.
Chętnie wysłucham uwag ludzi spod #programowanie. Chętnie też opiszę rzeczy, których chcielibyście się dowiedzieć.
zalogowany uzytkownik powinien miec mozliwosc edycji tylko wlasnego profilu, jestes pewny, ze nie mozna edytowac czyjegos profilu? ;-)
zapytanie o profil ( w api) tez powinno uzywac
niestety widzialem wiele takich projektow (z wyciekiem danych wlasnie bo ktos dodal email do serializera do odczytu, z miksem kluczy do profilu i do usera bo wlasnie ktos
2. Serio nie rozumiem tendencji rozbijania uzytkownika na "uzytkownika" i "profil". Przecież Djagno oferuje mozliwosc używania wlasnego modelu to uwierzytelniania, dlaczego by nie skorzystać? Czemu ma służyć na struktura?
3. Sygnały to surprise driven development ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Jeżeli piszesz po angielsku to użyj czegoś pokroju Grammarly do sprawdzenia pisowni, bo kilka rzeczy jest do