Wpis z mikrobloga

@mniejniz0: No więc prostuję, bo widzę, że nie masz pojęcia o świecie.

Otóż jest taki moment. Wyobraź sobie chłopaka, który miał swoją 18, znajomych i wszystko niby wyglądało dobrze, aż nagle nadszedł dzień w wieku 26 lat, kiedy zdał sobie sprawę, że nie ma już zupełnie znajomych i nie ma się do kogo odezwać. To jest jednak gorszy scenariusz.
  • Odpowiedz
  • 1
@manualnyautomat zależy jakich masz znajomych i kogo zapraszasz na taka 18, osoby które lubisz i trzymasz z nimi kontakt, czy osoby z którymi gadałeś parę razy, ale w sumie to zaproszę, bo wypada hehe
  • Odpowiedz
@pianinka no, bo nie tylko kobiety, ale i mężczyźni brzydzą się osobami z niską wartością społeczną. każdy woli się kumplować z ładnymi i popularnymi niż z brzydkimi i nieśmiałymi.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@xVolR: pamiętam jak robiłam ostatnio imprezę z okazji urodzin. Nie osiemnastce, no ale urodziny. Miałam jakaś tam paczkę na studiach, więc ją zaprosiłam ponad miesiąc wcześniej, tzn. imprezę i przybliżony termin zapowiadałam już nawet o wiele wcześniej. Zaprosiłam też kilku innych znajomych. Ta moja paczka od razu potwierdziła, że tak, będą, oczywiście, musimy się spotkać!!! Nawet termin pod nich ustawiłam. I co, i kolejno dwa tygodnie przed, tydzień przed i
  • Odpowiedz
Ja nie robiłem żadnych urodzin tylko dlatego że byłem już przyzwyczajony do małych prezentów od rodziny i nie chciałem robić ich wśród moich znajomych dlatego cały czas tego unikałem bo bałem się że mogą dać mi coś świetnego którego nie będę mógł mieć kiedykolwiek
  • Odpowiedz