@xVolR: chyba nie ma gorszego dnia w życiu przegrywa niż 18, dzień który dla innych jest imprezą na całe życie dla przegrywa jest dniem w którym zastanawia się w którym momencie #!$%@?ł wszystko do tego stopnia że teraz nie ma nawet do kogo się odezwać
@xVolR: Właściwie to akurat naprawdę smutny post - odczułem znowu ten smutek gdy przeżywałem tamten dzień.
Byłem ja bez kogokolwiek oraz moja rodzina. Pamietam jak wciskałem im wszystkim kity o tym jak to następnego dnia będę świętować z przyjaciółki nad jeziorem. Finalnie zamknąłem się w pokoju okłamując samego siebie.
Chyba na tamten moment tylko mama wiedziała w jakiej jestem sytuacji choć do dzisiaj o tym nie rozmawiamy generalnie nie rozmawiamy o
@xVolR: Jeszcze jedno nie oglądaj się za plecy jeśli naprawdę miałeś ostatnio 18.
Pracuj nad sobą lepiej być po tych latach niż przed teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz oraz w jakiej pozycji aktualnie się znajdujesz dobrze rozplanuj swoje schody.
@xVolR: Myślę, że mają mimo wszystko część wspólną w postaci przegrywa, który jest ciężki do polubienia, czy to przez znajomych czy to przez potencjalne dziewczyny ;) Jeśli nikt cię nie lubi to skąd pomysł, że losowa babka z tindera nagle się zakocha w twoim charakterze, skoro tym charakterem nie byłeś w stanie ani jednej osoby w swoim życiu przyciągnąć nawet do zwykłej znajomości?
@xVolR: Ten organizator to trochę ma nierówno pod sufitem, jak można zakładać rzecz w stylu "Wszyscy będą" bo nikt nie napisał, że nie będzie albo, że w ogóle nic nie napisał. Chyba trochę źle sobie kolegów próbuje dobierać, jeżeli wszyscy go olali.
Komentarz usunięty przez moderatora
Byłem ja bez kogokolwiek oraz moja rodzina.
Pamietam jak wciskałem im wszystkim kity o tym jak to następnego dnia będę świętować z przyjaciółki nad jeziorem.
Finalnie zamknąłem się w pokoju okłamując samego siebie.
Chyba na tamten moment tylko mama wiedziała w jakiej jestem sytuacji choć do dzisiaj o tym nie rozmawiamy generalnie nie rozmawiamy o
Pracuj nad sobą lepiej być po tych latach niż przed teraz przynajmniej wiesz na czym stoisz oraz w jakiej pozycji aktualnie się znajdujesz dobrze rozplanuj swoje schody.
@pianinka: przecież brak dziewczyny i brak znajomych, to 2 różne rzeczy, więc to co napisałaś nie ma sensu xD