Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +224
TomSz +17
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Mój dobry znajomy dziś rozważa to jako ostateczność, bo inaczej nie potrafi sobie już chyba poradzić i stąd pytanie :)
#alkoholizm
To jedno.
A drugie że "esperal" jeszcze nikomu nie pomógł. Ile można żyć w strachu? Miesiąc? Pół roku? Rok? I pójdziesz się napić. I wylądujesz w dokładnie tym samym miejscu jak przed "zaszyciem". Jeśli ktoś ma problem z nadużywaniem
Wnioski są takie ze alkoholizm siedzi w głowie i dopóki sam nie będzie chciał przestać to i esperal nie pomoże. Trzymam kciuki za kolegę :)
@Wiskoler_double: a skąd Ty masz takie dane że nie pomógł. Wszywasz esperal i masz rok z głowy. W tym czasie masz czas na poprawę życia zmianę myślenia. Nawet jak cię coś w----i i mechanizmy w
@EricCartman69: Nie wiem co mówią obecnie statystyki, ale kilka lat temu poważne badania PARPA mówiły cos przeciwnego na temat stosowania "esperalu". Owszem, jest jakiś procent ludków żyjących w strachu przed "zapiciem" i nie tkną alkoholu pod żadną postacią. Ale o wiele więcej przypadków było
@wielkimustaf: Jeśli nie potrafi sobie poradzić z piciem to