Wpis z mikrobloga

Strasznie męczące jest to, że zanim włączę radio, muszę wejść na stronę i sprawdzić, kto jest na antenie i dopiero zadecydować. Dziś poniedziałek, brakuje mi poniedziałkowego Margana, chociaż Hoffmann jest swój i bez zażenowania można słuchać radia.
#trojka
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dudi_: A u mnie Wagle w wersji higienicznej. Błogie dźwięki. Trzeci dzień słucham RNŚ. Chyba nie często będę wracać do Trujki. Nie mogę się nacieszyć brakiem reklam, Zenka, Mariana i Barbary... A wczoraj do snu playlista z automatu lepsza niż niejedna autorska w PR3. Będę wracać do CSM, EL-muzyki i audycji Tomaszuka (w zeszłą środę była magia). Kirmucia nie jestem w stanie słychać przez to co robi z głoskami szumiącymi.
  • Odpowiedz
@archive: Owczarek wyskakuje z lodówki od czasów ramówki pandemicznej. Kiedyś był tylko w nocy i w zastępstwie nieobecnych. Mam wrażenie, że Kuba zrobił go dyrektorem muzycznym z braku kandydatów. A Trujce niestety nie wyszło to na dobre. Ile można słuchać muzyki instrumentalnej i ciągłego plumkania na fortepianie (z całym szacunkiem dla Leszka Możdżera). Pan Owczarek ma niestety bardzo wąskie zainteresowania muzyczne.
  • Odpowiedz