Wpis z mikrobloga

Pozwolę sobie zacytować parę fragmentów posta znalezionego na FB

Tutaj całość: https://www.facebook.com/groups/minimax.info/?post_id=10158693144486382

[O porannym ZD3 z Łukawskim] Lubiłam ten niewymuszony, lekki styl, bez uwodzenia słuchaczy i pajacowania. Inteligentnych prowadzących, z dystansem do siebie i poczuciem humoru. Malujących słowem na polu mojej wyobraźni. Z lekkością przyciągających moją uwagę.

(...)

Słychać było, że redaktorzy Trójki są sobą, więc i słuchało się ich z niezwykłą lekkością.

(...)

Błąkam się po innych radiach ale Trójka mnie "zepsuła". Ustanowiła tak wysokie standardy, że w każdym innym radiu jej szukam i w żadnym nie znajduję. Nigdzie, w żadnym radiu, nie ma takich fantastycznych ludzi, ani tych przed mikrofonem, ani tych przed radiem, ani tych, których nie widać, a dzięki którym to wszystko działa jak w zegarku.

(...)

A wiecie jak ja się czuję kolejny raz od przejęcia Trójki? Czuję, że obcy ludzi wchodzą mi do domu. Bo obcy weszli nie tylko na Myśliwecką. Weszli do naszych domów.

#trojka
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@archive: kurcze, z jednej strony racja, ale z drugiej nic nie może wiecznie trwać. Powinni to jednak sprywatyzować czyli nie byloby udzielnego ksiestwa, kolka wzajemnej adoracji co zarzucaja dawnej Trójce, no i tuby propagandowej pisoffskiej trujki. Mimo wszystko jednak to za droga zabawka żeby sponsorować z publicznych pieniędzy coś co słucha w porywach do 1,5% spoleczeństwa.
  • Odpowiedz