Wpis z mikrobloga

@tajemniczapapryka: łał, ile kosztuje ubezpieczeni w popularnych marketach9samej szybki, albo szybki i szklanej dupki?
Ja mam ósemkę, penie też drogi oryginalny wyświetlacz, na szczęście nie przyżydziłem na etui, nie kupiłem byle kondona za 10zł, tylko dość taniego, ale dobrego od Spigen, za 40zł, taki z bąbelkami na rogach pochłaniającymi energię kinetyczną, a tył jest z pleksy, wiec nie pęknie szlamy tył ani przód, bo pleksa jest twarda, do tego nie
  • Odpowiedz
@tajemniczapapryka: ja myślałem że szklany telefon pęka za pierwszym upadkiem(przynajmniej tył), też bym sobie ponosił bez, bo ładnie wygląda, ale wiem ze pierwsze łupnięcie o beton i koniec, takie moje szczęście.
Zastanów się czy chcesz wymieniać na zamiennik, poczytaj o tym, to powoduje że potem podczas sprzedaży(jeśli jesteś uczciwy i powiesz że wymieniłeś na chiński zamiennik) to telefon traci na wartości.
  • Odpowiedz
@RabarbarDwurolexowy: Ja w ogóle nie biorę pod uwagę zamiennika, w poprzednim komentarzu napisałem ze dostałem ofertę za 1449 zł i zamierzam z niej skorzystać (autoryzowany serwis). Poprzedni XS przetrwał rok losowych upadków i był cały, obecny niestety poddał się po 8 miesiącach
  • Odpowiedz