Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
#neuropa #lgbt
Komentarz usunięty przez moderatora
historia nie klei sie kompletnie - nocny autobus PELNY ludzi. w kazdym busie obecnie sa kamery no ale ona ma problemy ze znalezieniem swiadkow. sprawca sobie odjechal (no rozumiem ze mial grzecznie poczekac
Szkoda że dla Ciebie to raczej lekcją nie będzie.
Komentarz usunięty przez moderatora
908N bez monitoringu? Pełny ludzi?
Jej chłopak zareagował na objawy homofobii? Czyli, że ktoś kogoś nazwał pedałem czy co?
To na pewno absolutny przypadek, że Zuza jeździ na parady LGBTITD. Absolutny.
Ze strony MZTM można uzyskać informację, kto jest podwykonawcą na linii 908N a używając informacji o firmie, znaleźć ich aktualny skład. Jest całkiem stary, więc uznanie że w środku nie było monitoringu nie jest nadużyciem.
Poza tym, jaki związek
Fakt, że nazywasz je bzdetami powinien już od samego początku zatrzymać mnie przed odpowiedzią.
Często jeżdżę autobusami nocnymi w obrębie Śląska i Zagłębia i jeszcze nie spotkałem się z takim, w którym nie byłoby monitoringu. Jeżdżą nowe bo mają szybkie trasy.
Ano taki, że ludzie z takich środowisk szukają objawów homofobii czy rasizmu w każdym możliwym zdarzeniu, czasem po